A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A baloldali hazafi drogos, adócsaló, nőverő

Sok minden jut az emberek eszébe Juhász Péterről, de az mondjuk nem, hogy hozzá hasonló hazafi kevés van ebben az országban. Van, akinek mégis.
Halásztelek város kölcsönből urizáló, a migránsokat simogatni vágyó polgármestere megint írt egy olyat, hogy majdnem kiszakadt egy a lap a Facebookból. Szentgyörgyi József megosztotta Juhász Péter közszolgálati tévés szereplését, amit még kommentált is a városvezető: 

Ma nagyot nőtt a szememben! Sok ilyen hazafi kellene!

Nem tudom, valahogy nem az ugrik be Juhász Péterről, hogy hazafi. Ez vélhetően csak a táboron belüli összefogás eredménye lehet. De mondjuk aki Juhász Pétert hazafinak tekint az komolyabb huncutságokra is képes lehet…

Sokkal inkább az, hogy 2002-ben ismerhettük meg a nevét, amikor létrehozta a könnyűdrogok legalizálásáért harcoló Kendermag egyesületet. Akkor még azt mondta – ma már persze tagadja –, hogy az egészet azért hozta létre, mert 1996-ban volt egy büntetőügye, amely hét évig elhúzódott, és ez nagyon felháborította – írja róla az origo.hu. Juhász Hollandiából akart drogot csempészni Budapestre, arra már nem emlékszik, hogy mennyi kábítószer volt nála. Aztán 2006-ban elmarasztalták, mert a bíróság bizonyítottnak látta, hogy kismennyiségben marihuánát termesztett otthonában.


A közéleti szárnybontogatás mellett Juhász Péter belekóstolt a vállalkozás indítás- és vezetésbe is. Tizenkét céghez volt köze, ezek közül nyolc csődbe ment és egy részük el is tűnt. Az OPTEN adatbázisa arról tanúskodik, hogy Juhász és társai egy dolgot biztosan nem szerettek: adót fizetni. Ki nem fizetett ÁFA, el nem utalt járulékok, felszámolási eljárások és végrehajtások jellemzik a vállalkozói pályafutását. A cégek között amúgy volt olyan, amelyet a hasispipázás és füvezés, illetve a vadkendertermesztés kellékeinek árusítására alapított – mondjuk ez is bedőlt. 

Aztán, ha ez nem lenne elég – bőven sok is már –, az is kiderült, hogy Juhász Péter közvetítőkön keresztül kapcsolatban állt a gyilkosságra való felbújtás miatt 15 év börtönre ítélt Portik Tamással. A tagadások után végül maga is elismerte, hogy nyomtatott „sajtófigyelő” anyagokat küldött el, az elítélt közvetítő keresztlányának segítségével a bűnözőnek.

Juhászról amúgy azt sem tudni, hogy miből él. Nagy bevételei nincsenek, de korábban mégis azzal került a címlapokra, hogy elegáns lakást bérel, aminek az ára 6-800 ezer forint/hó körül mozoghat. 

Közben ugye lényegében egyetlen dolgot látunk tőle: a nemzeti ünnepeken szájába veszi a fütyülőjét és fújja, mint a veszedelem. 

És végül jött a nőverés. A vád szerint Juhász bántalmazta korábbi élettársát, ám a politikus ezt tagadta, majd annyit elismert, hogy dulakodott a nővel.

Ilyen egy baloldali hazafi egy szocialista polgármester szerint – nyilván a választási visszalépése miatt érdemelte ki a jelzőt. Mondjuk ez valóban támogatandó. Ilyen múlttal el sem kellett volna indulni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések