A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Trump volt tanácsadója Orbánról: Ő egy igazi hazafi és egy igazi hős

Kedden egy zürichi rendezvényen a Hetek kérdésére mondta el véleményét a magyar miniszterelnökről Donald Trump volt elnöki tanácsadója, többször is párhuzamot vonva közte és az amerikai elnök között.
Steve Bannon a svájci Die Weltwoche című lap eseményén szólalt fel, ahol a Hetek kérdésére reagálva úgy fogalmazott, Orbán Viktor hasonlít Donald Trumpra abból a szempontból, hogy a sajtó nem igazán akar azokról az eredményekről írni, amiket elértek.

Ő egy igazi hazafi és egy igazi hős – vélekedett. A Breitbart egykori főszerkesztője válaszában azt mondta, “nem tudja megjósolni a magyar választás eredményét“, de szerinte

Orbán az elvek embere. Hozzátette, a magyar miniszterelnök Donald Trumppal együtt tökéletes példa arra az emberre, akiről a mainstream média sosem hajlandó egy jó szót sem szólni. És ez a legfőbb oka annak, hogy kedveljük őt – vélekedett az amerikai médiastratéga.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések