A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem elég a szavazatvásárlás még az iskolákba is terrorizálnak a Jobbikosok

Egy általános iskolába rontottak be kampányolni a Job­bik kép­vi­se­lői tegnap – élü­kön Dúró Dó­rá­val. A Jobbik oktatási szakpolitikusa a párt soproni jelöltjével, dr. Brenner Kolomannal együtt okozott botrányt a hegykői általános iskolában, mert az intézményvezető tanítási időn kívül szerette volna fogadni őket – írta a Ripost.
Zámbó Istvánné iskolaigazgató a lapnak elmesélte, Dúró Dóra a Klebersberg Központon keresztül jelezte, hogy március 21-én látogatást tennének az iskolában. Hiába tudatta az intézményvezető, hogy egy másik napon, tanítás után, 17 órakor várná őket, a Jobbik politikusai beállítottak a kikényszerített időpontban, és nem akarták tudomásul venni, hogy az igazgatónő nem kívánja megzavarni miattuk a tanítási órákat.

– Egyszerűen nem fogadták el, és azt mondták, ők bármikor bejöhetnek, nekik még a tanórára is van joguk bemenni. Nagyon kiakadtak, durván kezdtek beszélni, azzal fenyegettek, hogy majd sajtótájékoztatót tartanak erről, és végig mobiltelefonokat szorongattak, nyomkodtak, gondolom, levideóztak engem, teljesen jogellenesen – mesélte az igazgató a bulvárlapnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések