A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Napi horoszkóp – 2018. március 12.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. 
Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold még a Bak jegyében jár. Ha állást szeretne változtatni, most kérdezősködjön az ismerőseinél, mert lehet, hogy valaki egy igen kecsegtető ajánlattal áll elő. Ha így van, ne habozzon sokáig!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ez a nap nehéznek ígérkezik, és ezen sajnos az sem segít, ha megerőlteti magát – inkább engedje el a stresszt, és csak a legszükségesebbekkel próbáljon megbirkózni. Ne kezdeményezzen, és főleg ne kockáztasson. Ha teheti, korábban menjen haza a munkahelyéről.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha ön egyedülálló, akkor ma szerencsés napja lesz! Egy kellemes társaságban új ismerősre talál, aki a humorérzékével azonnal elkápráztatja. Most bárkit sikerül megnyernie magának, hiszen a csillagok ellenállhatatlanná teszik!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Bak jegyében van. Spontán és temperamentumos stílussal most nem tud érvényesülni, jobb, ha a háttérbe húzódik ma. Ha szép és jó dolgokkal veszi körül magát, akkor elégedett és vidám lehet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A bolygók ma nem kedveznek önnek. A negatív hatások a pénzügyeit, vállalkozásait és a munkáját érintik – ezek a területek nagyobb figyelmet igényelnek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Most egy kicsit szeretne elzárkózni az élet elől. Kár, mert van egy kedves ember a környezetében, aki többet szeretne öntől a barátságnál. Az is elképzelhető, hogy ma találkozik valakivel, aki illik önhöz, ám nem veszi észre, mert annyira befelé figyel.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Olyan hírt hall, amelynek kevés a valóságtartalma. Ne higgyen a rossz indulatú pletykáknak. Lehet, hogy megszakad egy régi barátsága, valószínűleg a régi konfliktusokat nem tudják kezelni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Bak jegyében álló Hold higgadttá teszi. Találkozzon a barátaival. Váratlanul felmerülő probléma esetén próbálja meg észérvekkel meggyőzni a többieket. Alkalmas a mai nap arra is, hogy tisztázzon egy vitás kérdést. A Merkúr támogatja ezeket a mély beszélgetéseket.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Merkúr és a Vénusz a Kos jegyében jár. Ez lesz a hét legszebb napja, ma a legjobbak a kilátásai a szerelemre. Túlárad önben az életöröm, ezt a környezetében élők is érzékelik!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Most szükség szüksége lesz a legendás türelmére és állhatatosságára. Sok mindent kell majd elviselnie, igyekezzen másokkal is foglalkozni, akkor is, ha másképpen gondolkodnak, mint ön.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Türelmetlenné és hevessé válhat. A problémák elsősorban a kapcsolatrendszerében látszanak, akár házastársáról, üzlettársáról vagy munkatársáról legyen szó. Holnaptól szerencsére javul majd ez a helyzet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Most kellene úgy bánnia a többiekkel, mintha hímes tojások lennének. Előfordulhat fertőzés vagy lázas megbetegedés is, ezt megelőzendő töltse fel házi gyógyszertárát a megfelelő pirulákkal. Ha dühös, vagy csalódott, próbálja meg indulatait megfelelően kezelni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések