A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Napi horoszkóp – 2018. március 10.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. 
Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az Uránusz és a Mars jó fényszögben állnak. Ma mindenképpen menjen emberek közé. Különösen akkor lehet csodálatos találkozásban része, ha ön még egyedülálló. Tartsa nyitva a szemét, és tárja ki a szívét. Jól fogja érezni magát.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma jól használhatja a diplomáciai képességeit. Tanuljon ellenfeleitől, és viselkedjen finomabban a környezetében élőkkel. Délután gyorsan intézze el a hétvégi bevásárlásokat, így több ideje marad a szórakozásra. Este kellemes órákat tölthet el a kedvesével.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr és a Vénusz a Kos jegyében jót fog tenni önnek. Nagyon sok meghívást kap, talán még egy kis stressz is éri, a szabadideje miatt. Az emberek keresik a társaságát. Ez az este az egyike a legjobbaknak!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a bak jegyében jár. Viharfelhők fenyegetik a párkapcsolatát, a rejtett feszültségek most felszínre törhetnek. A felkavaró események után viszont biztosabb alapokra helyezhetik a viszonyukat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Váratlan pénzügyi gondok gyötörhetik most, ami szokatlanul harapóssá teheti önt a kedvesével való viszonyában. Talán még az is megfordul a fejében, hogy a párját okolja, alaptalanul. Higgadtsággal többre megy, mint haraggal.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A fizikai erejével próbáljon meg spórolni. A Bak jegyében álló Hold elveszi az energiáit, és inkább csak nyugtalanná teszi. Lassítson egy kicsit, törődjön ma többet önmagával.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Akkor se tegyen szemrehányásokat a kedvesének, ha történetesen igaza van – ön ma sokkal kritikusabb, mint egyébként, így utólag megbánhatja a szavait. Ha egy kicsit engedékenyebb, akkor jó hangulatban zárhatják a napot.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A bolygófényszögek közelebb hozzák önhöz az embereket. Jó beszélgetéseket, mély érzéseket, intim pillanatokat hoz a mai nap.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az energia bolygója a Nyilas jegyében áll, és ez nagyon kedvező az ön számára. Akár kisebb csodák is történhetnek, például az, hogy nyer az egyik szerencsejátékon. Kaphat olyan ötleteket is, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjait, és valami pozitív irányban megváltozik az életében.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egészen biztosan eszébe fog jutni egy olyan dolog, amit ma feltétlenül el kell intéznie. Egy hivatalos levél átgondolt válaszra vár. Készítsen listát arról, hogy mi mindent kell elintéznie a mai nap folyamán. A holnapi napot töltse pihenéssel.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vigyáznia kellene, hogy kit ajándékoz meg a bizalmával. Főleg az új ismerőseivel legyen óvatos, valaki megbízhatatlanabb, mint gondolná. Meggondolatlanul reagálhat egy kényes üggyel kapcsolatban, így pedig tovább rontja az egyébként sem túl rózsás helyzetet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha teheti, kerülje el a nagy tömeget, ma nagyon érzékennyé válhat. Talán az sem lesz baj, ha lemondja a mai találkozót. Nincs elég energiája, és nehezen tűri majd a provokációt. Este maradjon otthon, és aludja alaposan ki magát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések