A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Migránsok erőszakoltak meg egy nőt, a franciák félnek

Nyolc illegális bevándorló csuklóján kattant a bilincs Franciaországban, miután rablás, nemi erőszak és más erőszakos támadásokat követtek el Toulouse városában – írja meg az actru.fr.
Egy dél-franciaországi parkban támadtak migránsok két fiatalra. Az agresszív bevándorlók nem voltak kíméletesek, hiszen miután ököllel többször is megütötték az áldozatokat, még meg is rugdosták őket. Egyiküket súlyos fej és orrsérülésekkel szállították kórházba, a másik fiút pedig addig ütötték, amíg el nem vesztette az eszméletét. Brutális tettük után a migránsok még ki is rabolták a sértetteket – írja a lap.

Ezzel még nem ért véget a bevándorlók ámokfutása, hiszen egy fiatal nő, akitől elvették telefonját, vissza szerette volna kapni. Kulturált ember módjára először megpróbált szót érteni a nő az egyik bűnöző migránssal, hiszen gondolta, így vissza tudja szerezni telefonját, azonban a balhés bevándorlók egyike csak akkor lett volna hajlandó visszaszolgáltatni a nő készülékét, ha az orálisan kielégíti. A nő erre természetesen nemet mondott, ám az elutasítás hallatán a férfi egyszerűen megerőszakolta.

A francia rendőrségnek sikerült elfogniuk a nyolc bűnöző migránst, akik közül hatan felnőttek, ketten pedig még nem voltak felnőtt korúak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések