A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Me­gölte 17 éves ba­rát­nő­jét egy mig­ráns, mert nem akart fej­ken­dőt hor­dani

Mire­ille és Ahmad 2016-ban jöt­tek össze, kap­cso­la­tuk azon­ban tra­gé­di­á­val vég­ző­dött. A fi­a­tal német lány­nak azért kel­lett meg­hal­nia, mert nem akart fej­ken­dőt hor­dani, és nem volt haj­landó át­térni az isz­lám val­lásra.
A németországi Flensburgban történt tragédiáról a Bild számolt be. A német lapnak az áldozat egyik barátnője elárulta, hogy a fiatal pár 2016 januárja volt együtt, kapcsolatukban azonban rendszeresek voltak a viták.

Ez legtöbbször abból adódott, hogy a 18 éves afgán migráns kényszeríteni akarta barátnőjét, hogy hordjon fejkendőt, és térjen át az iszlám vallásra – mesélte a  barátnő. Az áldozat a veszekedések elkerülésére néha eleget tett a kérésnek, ha legközelebb azonban nem volt rajta a fejkendő, akkor újabb komoly vita következett. A lány családjának egy másik barátnője az is elárulta, hogy a migráns rettenetesen féltékeny volt. Ha Mireille valakivel találkozott, a fiú kétpercenként hívogatta.
A hatóságok szerint a magát 18 évesnek valló bevándorló 2015-ben érkezett Németországba. Ahmad menedékjogi kérelmét azonban nem sokkal később elutasították. A fiú azért maradhatott mégis az országban, mert az ítélet ellen fellebbezett, az eljárás még mindig folyamatban van.

A rendőrség a gyilkossággal kapcsolatban annyit közölt, hogy a 17 éves lánnyal több késszúrással végeztek a saját otthonában. A hatóságok szerint Ahmad volt a tettes.

Forrás: ripost.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések