A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jön a feketeleves a migránsoknak Németországban-az új belügyminiszter szankciókat tervez

Ha nincs lőfegyver, akkor a kés is jó? Csak Berlinben hét késeléses támadást regisztrálnak – naponta. Az elkövetők jelentős része kiskorú, sőt gyerekkorúak is vannak köztük. A helyi lap hosszú sorozatot indított a város veszélyes helyeiről.
Tanulók közötti késeléses támadások kapcsán ismét reflektorfénybe került a berlini bűnözés. Március 7-én egy 15 éves diák szúrta meg 14 éves társát, aki az egyik szúrásba a sok közül belehalt. Március 12-én pedig egy 18 éves afgán sebesített meg halálosan egy 17 évest. Az esetek nyomán a politikusokat is nyomás alá helyezték, az így kiadott adatok szerint tavaly csak Berlinben 2737 támadást követtek el szúró fegyverekkel. Ez 200-al több, mint 2016-ban. Ami ijesztő, hogy 560 esetben a tettesek 21 év alattiak, 80 esetben pedig gyerekek, azaz 14 év alattiak voltak.  A nemi erőszakok száma 47 százalékkal nőtt, és erősen nőtt a kábítószerrel kapcsolatos cselekmények száma is.

Berlinben nemrég menesztették a rendőrfőnököt, és gyakran emlegetik az egyik kerületet, Neuköllnt, mint az ottani, arab klánok által uralt szervezett bűnözés fellegvárát. Más hírek szerint viszont már csecsen bűnszövetkezetek is terjeszkednek Németországban. Az új belügyminiszter, Horst Seehofer nagy tervekkel kezdi hivatalát, Bajorországhoz hasonló közbiztonságot szeretne megteremteni egész Németországban.

Forrás: privatbankar

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések