A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már ne vegyen tartós tejet! Májusban jön az újabb világvége

Ismét jött egy világvége jóslat, most épp idén májusra. De vajon lehet hinni ennek? Videónkban egy pár megjósolt világvégét mutatunk meg, hogy bejöttek-e a jóslatok eddig? Nem úgy tűnik, de talán majd most!
Mi is fog történni akkor? Megkezdődik a harmadik világháború, melytől oly sokan félnek? Beteljesedik Nostradamus egyik hátborzongató jóslata a világ végével kapcsolatban? Egy földönkívüli invázió égeti fel az egész bolygót? Vagy a Föld tényleg összeütközik a Nibiruval, a halál csillagával?

A világvége hívők most is úgy gondolják, hogy valós a dátum, és mindannyian meghalunk egy szörnyű kataklizma miatt.

A tavalyi évben szintén május környékére jósoltak többen egy szörnyű világháborút, sőt, maga II, Erzsébet is azt mondta állítólag egy titkos beszélgetésen, hogy 2017 májusának végén kitör majd egy nagy háború, mely elpusztítja a világunkat.

Ez azonban szerencsére nem következett be.

Tudósok nyilatkozták, hogy semmilyen jel nem utal arra, egyetlen előre jelezhető kataklizma sem, hogy vége lenne a világnak májusban.

Pár világvége jóslat:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések