A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lengyel alelnököt választott az Európai Parlament! Lesz még ott Orbán a fő góré!

A akkor onnan is repülhet a hazaáruló, országjelentgető vérszoci magyar libsi banda!
Új alelnököt választott a lengyel Zdzislaw Krasnodebski személyében csütörtökön az Európai Parlament (EP) plenáris ülése, miután elődjét, Ryszard Czarneckit sértő kijelentése miatt február elején felmentették a tisztségéből.

A parlamenti sajtószolgálat tájékoztatása szerint a lengyel kormánypárti Krasnodebski 2014 óta EP-képviselő az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) frakció tagjaként.

Brüsszelben óriási felháborodást váltott ki, hogy Ryszard Czarnecki januárban a náci kollaboránsokhoz hasonlította Róza Thun lengyel néppárti képviselőt, miután ez utóbbi bírálta a jelenlegi varsói kormányt. Czarneczkit Krasnodebskihez hasonlóan a lengyel kormánypárt színeiben választották EP-képviselővé.

Az Európai Parlament házbizottságaként működő úgynevezett Elnökök Konferenciája kimondta, hogy a képviselő ezzel "súlyos kötelességszegést követett el".

Az EP-nek 14 alelnöke van, az elnök az ő segítségükkel irányítja a parlamentet, valamint vezeti a vitákat a plenáris üléseken.

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések