Kedvelj és ajánlj minket a facebookon is

Beraking News

Hirdetés

Itt az újabb bizonyíték, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup békülnek

Újabb bizonyíték van rá, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságának megmentésére még van remény.
Újabb fotó került a Blikkhez, ami bizonyítja van még remény Hosszúék békülésére.

Bár az előjelek háborúskodást sugalltak a felek között, hétfőn már együtt mutatkoztak, délelőtti edzés után együtt hagyták el a Duna Arénát, bár akkor még külön kocsiba szálltak.

Ma a Mészáros utcában, az I. kerületben 12:30 körül megint lekapták őket kettesben, most viszont együtt szálltak be egy kocsiba.

Úgy látszik sokat javult kettőjük viszonya mostanában. Ezt erősíti meg, hogy amint azt a Blikk elsőként megírta, a válóperüket egyelőre szüneteltetik az érintettek, ezen kívűl együtt tértek vissza egy közös külföldi utazásról. Tusup a közöttük kialakult válság ellenére továbbra is hordja a jegygyűrűjét.
Hosszúék korábban éveken át sülve-főve együtt voltak az edzéseken, a versenyeken, a fellépéseken, a közösségi médiában pedig rendszeresen megosztották életük legfontosabb pillanatait. Az úszó november 16., azaz a szingapúri Világkupára utazás óta viszont nem rakott fel közös képet az oldalára a férjével. Sőt egyik fél sem posztolt már a Facebookon vagy az Instagramon hetek óta.

„Igaz, hogy a kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül” – írta még 2017 végén közleményében a pár.

Az elmúlt hetek után ugyanakkor reménykedésre adhat okot Hosszúék rajongóinak, hiszen úgy tűnik, az olimpiai bajnok sportoló és férje megpróbálja rendezni kapcsolatát.

További részletek a szombati Blikk-újságban!

Nincsenek megjegyzések