A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Georg Spöttle szerint nem engedhetjük be a migránsokat, mert 15-20 év alatt kivégzik Magyarországot. Ez történt a nyugattal is

A furi kis számítás a migrációra vonatkozik. Az ellenzék, győzelmük esetén, teljesítené a kvótát, amelyet Brüsszelen kívül már az ENSZ is erőltet.
Ez azt jelentené, hogy évi 10.000 migránst kellene beengednünk Magyarországra, szállást, élelmet, segélyt és munkahelyet biztosítani számukra. Ez már magában komoly kihívás, ám ezzel nincs vége az ügynek, mivel ott van a családegyesítés is.

Ez nagy probléma Németországban is. Minden menedékkérőnek, akiknek elfogadták a kérelmét, joga van maga után hozni a családját. Per menekült ez legalább 5 embert jelent, szülők, testvérek, nagyszülők, mivel Brüsszel szerint a család pozitívan hat a beilleszkedési folyamatra.

Így a 10.000-ből nagyon hamar 50.000 lesz. Tíz év alatt ez durván 500.000-re emelkedik és itt még nem is számoltuk a természetes népszaporulatot és a kvóták esetleges emelését. A születési ráta a közel-keleti országokban 3 fölött van.

Ha ezeket a tényeket nézzük, akkor 15-20 év és a magyarországi lakosság 10%-a migrációs hátterű lesz. Ezzel megjelennek a gettók, a bűnözés új és sokkal masszívabb formái és kialakulnak a NO GO-zónák, amelyek létét végre Merkel is elismerte a múlt heti sajtótájékoztatójában.

Mindössze ennyi a tét…

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések