A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezekre az asztrális hatásokra lehet számítani 2018 márciusában!

Egy új élet kezdődik márciusban, legyen szó a magánéletedről, vagy a társadalmi életedről. Ezt pedig az olyan égi jelenségek is befolyásolják, amelyek ebben a hónapban fognak bekövetkezni: ilyen a két Telihold, amely egyszer a Szűz, máskor meg a Mérleg jegyében alakul ki, de ott van a retrográd mozgásba kerülő Merkúr, amely a Kos jegyébe lép, a Halak jegyébe Újhold formálódik, a Mars a Bak jegyébe lép, ahogy a Nap a Kos jegyébe megy át.
Március 2-án a Szűz jegyében Telihold alakul ki, ilyenkor felerősödnek az érzelmek, és új szubjektív véleményed formálódik bizonyos témákban. Meg kell találnod az egyensúlyt a családi és szakmai életed között.

A Tűz elem egész hónapban nagyon aktív lesz, utána következik a sorban a Föld, a Víz. A Levegő elem március 31-én, a Mérleg jegyében bekövetkező Telihold idején lesz erőteljes.

A következő hetekben az érzelmek felerősödhetnek, akár veszekedések is kipattanhatnak, mindez a 17-én, a Bak jegyébe lépő Marsnak köszönhető, amely agressziót, harcokat válthat ki,

Márciusban új fejezet nyílik az életedben, ez főként a Bak csillagjegyű emberekre igaz. Újjá kell építened éledet bizonyos részeit. Fontos megemlíteni azt is, hogy ahogyan viselkedsz, reagálsz a változásokra, eseményekre ebben a hónapban, úgy alakul majd az életed a több hónapban is.

Ejtsünk szót a március 17-én, a Halak jegyében bekövetkező Újholdról, amely kihatással van a pénzügyekre, a gazdasági helyzetre, ezért különösen figyelj oda az anyagi helyzetedre, főként a kiadásaidra.

A gondolkodás, a kommunikáció és a mentális változók bolygója, a Merkúr március 7-én a Kos jegyébe lép, beindítva a gondolkodásodat, viszont az említett bolygó 23-án retrográd mozgásba kezd, aminek köszönhetően gyorsan válaszokat, megoldásokat találsz a kihívásokra. Azért próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert a lobbanékonyságnak számtalan hátulütője is lehet.

Március 20-án a Nap a Kos jegyébe lép, ami egyben a csillagászati tavasz első napja is. Sok érzelmi hullámvölgy fog kialakulni 20-a után, amelyek egyrésze megalapozott, másrésze pedig egyáltalán nem az.

Március utolsó napján a Mérleg jegyében Telihold alakul ki, amely leginkább az emberi kapcsolatokra lesz hatással.

A következő napokban érdemes elővigyázatosnak, ébernek lenned: 2, 5, 7, 15, 17, 26, 30 és 31.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések