A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ebből hatalmas botrány lesz! Megadóztatnák az internetes pornót

20 dolláros adóval sújtanák az internetes pornót a törvényhozók, ráadásul nagyon megüthetik a bokájukat azok, akik megpróbálják kikerülni a szabályt.
Egy új törvényjavaslat szerint, Rhode Island lakosainak 20 dollárt (kb. 5000 forint) kellene fizetniük azért, hogy az interneten hozzáférhessenek a szexuális tartalmú felvételekhez. Mint mondták, komoly büntetésre számíthatnának azok, akik megpróbálnák kijátszani a szabályozást.

Sens Frank Ciccone és Hanna Gallo csütörtökön állt elő azzal a javaslattal, hogy az interneten blokkolva legyenek a pornófilmek, egészen addig, míg a felhasználó nem fizeti be a 20 dollárt, utána automatikusan hozzáférne a tartalmakhoz.

A terv szerint, az ebből befolyó összeget az állam kincstár kapná, valamint arra fordítanák, hogy fellépjenek az emberkereskedelem ellen.

Többen nemtetszésüket fejezték ki a javaslat kapcsán, miszerint a szexmunka nem egyenlő az emberkereskedelemmel.

"A szexmunka nem egyenlő az emberkereskedelemmel. Senki sem kényszerít arra, hogy ezt csináljam. Szeretek így élni, élvezem a munkám" - írta egy nő, aki nyíltan vállalta, hogy a testéből él.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések