A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A volt osztrák kancellár brutálisan kiosztotta Brüsszelt miközben Kelet-Európát védte

A korábbi osztrák alkancellár úgy véli, hogy a Nyugat beképzelten és a kellő ismeretek hiányában lép fel a keleti uniós tagokkal szemben, és éppen afelé tart, hogy megossza a földrészt. Azaz elhanyagolja az új tagállamokat, így azok el fognak különülni.
Erhard Busek szerint sok fejlemény sajnálatos, ám érthető a Visegrádi Csoport részéről. Ugyanis senki sem ült le a négyekkel, ehelyett levélben oktatták ki őket, hogy mindent rosszul csinálnak. Nyugaton nem vették tudomásul, hogy időbe telik, amíg eltűnnek a kommunizmus következményei.

A politikus aki a Duna-medencével és Közép-Európával foglalkozó bécsi intézet vezetője, nehezményezi, hogy a keletiek nem kapnak fontos feladatokat az EU-ban.

Szerinte Tusk csupán alibifunkciót kapott az Európai Tanács élén. Azt is rossznak tartja, hogy Ausztria nem foglalkozik kellőképpen a térséggel – írja a német Die Presse portál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések