A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elképesztő szavakkal illette Karácsony a saját kampányfilmjüket

Szánalmasan béna kampányvideóval rukkolt elő sz MSZP-Párbeszéd!
A “Fideszvilágról” készített szkeccsekkel támad az MSZP-Párbeszéd: egyelőre három kisfilmjük jelent meg, de lesz még néhány. Az egyiket például Lázár János miniszter egy évekkel ezelőtti kijelentésére – “akinek semmilye sincs, annyit is ér” – húzták fel, azonban a kisfilm egyértelmű gyengéje, hogy erre semmilyen utalás nincs. A másik gyengéje maga a stílus lehet, ez azonban egyéni ízlés kérdése.

Mindenesetre egy sajtóháttérbeszélgetésen megtudtuk, Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt ízélést nem sikerült eltalálni.

"Az én ízlésemnek túl plebejusak a filmek" – mondta Karácsony, "ahogy a Sas-kabaré is az, ennek ellenére azt is sokan szeretik."

Az MSZP és a Párbeszéd mindenesetre azt reméli, hogy ezek a videók vírusszerűen terjednek majd, a készítők 10 millió feletti megtekintést vetítettek előre.

A filmeknek lesz második része is, ahol Karácsony Gergely majd a programjukat mondja el. Nem fog ártani, ha tudják mihez kötni: Karácsony saját bevallása szerint a szavazótáboruk fele se tudja, hogy ő a miniszterelnök-jelölt. A fennmaradó kevesebb, mint 50 napban sokat kell még magyarázni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések