A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Putyinról hazudott a holland miniszter. Lebukott!

Putyinról hazudozott a holland külügyminiszter. A csavar az esetben, hogy ma Moszkvában fog találkozni orosz kollégájával. Igen kellemetlen kérdésekre számíthat! 
Halbe Zijlstra holland külügyminiszter korábban azt állította, hogy 2006-ban jelen volt egy megbeszélésen, ahol Putyin orosz elnök kifejtette elképzeléseit “Nagy Oroszországról”, amiben Fehéroroszország, Ukrajna, a Baltikum és lehetőleg Kazahsztán is benne lenne.

Zijlstra ekkor még a Shell alkalmazottja volt, nem politikus. Az állítólagos történetet egy 2016-os pártkonferencián mesélte el.

Miután egyre többen kérdezgették, hogy pontosan mi is volt ez a találkozó, a politikus bevallotta: valójában ő nem volt jelen, hanem csak “hallomásból” szerzett erről tudomást.

Azt állítja: azért hazudta, hogy ő volt jelen a találkozón, mert így akarta védeni az információ forrását, azaz azt a személyt, aki állítása szerint valóban ott volt.

A hazug külügyérnek azért is különösen kellemetlen az ügy, mert kedden Moszvkába megy Szergej Lavrovval találkozni…

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések