A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem akármit állít a bevándorlókról a magyar professzor: ha igaza van, Európának Vége!

Minden muszlim potenciális terrorista, elég csak elolvasni a Korán egyes, gyűlöletbeszéddel felérő részeit, márpedig aki ezzel a tanítással nő fel, az gyűlöletet fog a szívében hordozni – mondta a Magyar Nemzetnek Kellermayer Miklós, a Pécsi Tudományegyetem (PTE) professor emeritusa. 
A sejtkutató orvost azért kérdezték, mert a közelmúltban gyakorlatilag a kereszténységgel összeegyeztethetetlennek minősítette, hogy professzortársa, Mellár Tamás Pécsett indulni merészel a választásokon a fideszes jelölttel szemben. – El sem tudom képzelni, hogy nézel a tiszta lelkű diákjaid szemébe – írta Kellermayer nyílt levelében. Szerinte az, amit Mellár tesz, „megbotránkoztató”. Gondolatmenetének alapja, hogy Európa támadás alatt áll, és a török kor végvári vitézeihez hasonlóan most a kereszténység megvédése a legfontosabb.

A pécsi sejtkutató-professzor a lapnak elmondta, hogy a muszlimok bevándorlásától azért is tart, mert a keresztény Európa már e nélkül is válságban van. Az itt élőknek rég magukra kellett volna találniuk, az iszlamizáció pedig csak még inkább akadályozná, összezavarná az itt élőket. Márpedig szerinte most a felelősség nagy, a keresztény európaiaknak előbb vissza kellene találniuk Krisztushoz, majd hitük s tanaik hirdetése, elterjesztése által kellene megmenteniük a Földet, s megteremteni a világbékét.

Kellermayer úgy véli, Európának számos bűne van, a legfontosabb, hogy fegyvereket gyártanak és adnak el, ráadásul azoknak, akik később majd ellenük fordítják, például öngyilkos merénylőként. Európa és a „civilizált” társadalmak bűne mérhetetlen önzés és az egyfajta modern gyermekellenesség is. A rengeteg művi abortusz oka, hogy a karrier fontosabb a családalapításnál, az egyén a közösségnél.

A PTE professor emeritusa úgy érvel: amíg nem bukkan fel olyan új lehetséges vezető, aki Orbán Viktornál is vehemensebben harcol(hat) a földrész, véleménye szerinti tervezett, tudatos iszlamizációja ellen, addig mindent meg kell tenni Orbán Viktor és a Fidesz hatalomban maradásáért. – Tudatosan vagy ösztönösen, de Orbán Viktor nagyon jól ráérzett arra a veszélyre, amely Európára leselkedik, s példa nélküli módon állt ki Magyarország és Európa védelmében a muszlimok ellen – fogalmazott a Magyar Nemzetnek Kellermayer.

Az orvosprofesszor elmondta, igazságtalanság uralkodik a földön. A szegénységet és az egyenlőtlenségeket nem úgy kell felszámolni, hogy olyan helyekre vándorolnak emberek milliói szülőhelyükről, ahol nincs keresnivalójuk, hanem azzal, hogy a Földön minden egyes lehetséges helyet termővé teszünk, még a Szaharát is, hiszen az is termő volt valaha. Mert – vallja – minden, a Földön élő embernek járna egy darabka a földterületekből, egyenlő mértékű minden egyes földlakónak.

A nyílt levélre egyébként Mellár Tamás azóta már válaszolt. Egyebek mellett azt írta, mindig is kiállt a polgári demokrácia, a piacgazdaság megvalósítása, az ország nyugati gazdasági integrációja és atlantista elköteleződése mellett. A Fidesz azonban 2010-től kezdődően folyamatosan letért erről az útról, és a demokrácia helyett illiberális államot, a jól működő piacgazdaság helyett oligarchák hűbéri rendszerét alakította ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések