A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Putyin rémisztő üzenete Európának

Putyin rémisztő jövőképet vetített az Európai Unió elé. Hamarosan elszabadul a pokol Európában. Két lehetséges utat vázolt fel az Európai unió számára a migránsválsággal kapcsolatban.
Az egyik, hogy azonnal fizikai erővel és katonasággal védi meg a Schengeni határokat, a másik pedig, hogy továbbra is beengedi az illegális bevándorlókat és ezzel a terroristákat, és akkor vége lesz az Európai uniónak, de a harmadik világháborút, sőt egy új holokausztot is előidézhet.

Legyünk őszinték: nem volt nehéz számára ezeket a következtetések levonni, hisz számtalan biztonsági szakember, és tanácsadó segíti a munkáját. Ezek mellett kifinomult hírszerzői hálózat is a rendelkezésére áll.

Természetesen hasonló szakemberekkel, és hálózatokkal az Európai Unió vezető politikusai, és a tagállamok vezetői is rendelkeznek, mégis szintet tétlenül szemlélik Európa „megszállását”.

A kérdés jogos: Vajon miért?

Az orosz elnök szerint a legfontosabb, hogy azonnal be kell fejezni a migránsok utaztatását az unión belül és világosan ki kell nyilvánítani az unió vezetőinek a migránsoknak, hogy ne jöjjenek Európába mert úgy is ki lesznek utasítva. A háború elől menekülőkről az a véleménye, hogy a Törökországi menekült táborokban kell őket tartani, amíg a háború véget nem ér Szíriában.

Putyin szerint, ha az unió politikusai nem ébrednek fel, akkor néhány éven belül elszabadul a pokol Európában.

Az Unió vezetői tétlenül szemlélik az eseményeket, Putyin cselekszik

Még az Unió vezetői, és a tagállamok politikusai bénultan nézik a migránsválság okozta Európai káoszt, Putyin határozottan cselekszik és igyekszik felszámolni a terrorista szervezeteket.

A szuperhatalom 28 vadászgépet, és több ezer katonát küldött a háború sújtotta közel-keleti országba, Szíriába, hogy támogassa a terrorszervezetek ellen folytatott harcokat. Ezekben a térségekben már az összes állami intézmény szétesett. Vajon ez a sors vár Európára is?

(Via: Suday Express)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések