A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

NB I első tavaszi forduló: Böde-parádéval nyert a Fradi a Honvéd ellen

Kiszolgàlta a szurkolókat a téli első Ferencváros és a bajnoki címvédő Budapest Honvéd a labdarúgó NB I első tavaszi - hóeséses - fordulójában. A Fradi 5-2-re győzött és tartja első helyét a 20. forduló után.
A talàlkozó a leukémiában elhunyt ex-újpesti labdarúgó, Lázár Bence emlékére tartott egyperces gyászszünettel indult. A kispestiek alaposan feltüzelék a végig kiválóan szurkoló drukkereiket, mivel a 19. percben Lanzafame labdája utàn Eppel megszerezte a vezetést a Groupama Arénában (0-1).

Ezután viszont beindult a Fradi, Gorriarán a 23. percben Böde beadása után egyenlített (1-1). A 31. percben már maga Böde volt eredményes (2-1), majd a szünet előtt Blahic is betalált (3-1).

A fordulás után Eppel újabb gólt szerzett a 60. percben (3-2), majd Lanzafame egyenlíthetett is volna, àm Dibusz kivédte a büntetőjét!

A meccset végül a szintén duplázó Böde döntötte el (4-2) a 83. percben. Az i-re a pontot pedig már a ráadás perceiben Leandro (5-2) tette fel. Soha rosszabb mérkőzést idénykezdésnek!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések