A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lebukott – Tóbiás József (MSZP) a kerítésről – Lebontaná! (videó)

Az egyszeri MSZP-szavazó kinek higgyen, a pártigazgatónak vagy az ejtőernyősnek?
Érdekes egy dolog az a kerítés Magyarország déli határán. Most, hogy jön a választási kampány, az ellenzéki pártok bőszen igyekeznek cáfolni a tényt, hogy ők bizony, amint lehet, lebontanák azt.

Az MSZP is. Jelenlegi miniszterelnök-jelöltjük, Karácsony Gergely például már úgy véli, az emberek biztonságérzetét növeli a kerítés. Viszont Karácsony nem az MSZP tagja. Nem úgy, mint Tóbiás József pártigazgató! Érdemes felidézni Tóbiás József éles helyzetben tett nyilatkozatait. Annak az MSZP-s pártigazgatónak a megnyilvánulását, aki bár Érden lakott, mégis Nyíregyházáig vette fel a költségtérítést, így az Országgyűlés sajtóirodájának kimutatása szerint közel ötvenmillió forinthoz juthatott…

Nos, Tóbiás József pártigazgatónak sarkos véleménye van a kerítésről, és nem is rejtette véka alá. Szerinte a lehető legrosszabb megoldás, amelynek már az építését is abba kellett volna hagyni, a kvótarendszerről pedig úgy vélekedett: az hasznos lett volna Magyarországnak.

A legviccesebb a szomorú, tudathasadásos történetben, hogy még a komoly memóriazavarral küszködő balliberális sajtó is beállt abba a kórusba, amely borjúszemekkel kérdezi, ugyan honnan veszi bárki is, hogy az ellenzéki pártok lebontanák a kerítést. Íme egy „gyöngyszem”.


Forrás: mindenszo.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések