A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Illegális lesz a melegek közti szex Indonéziában

Illegálissá tenné a melegek közti szexuális együttlétet Indonézia. Az új törvények kritikusai szerint az országot áthatja a vallási fundamentalizmus.
Az új törvények nem csak a szexre vonatkoznának, kitérnek az óvszer használatára és az együttlétekre általánosságban. Elképesztő támogatást élvez ebben az indonéz kormány, Bambang Soesatyo parlamenti szónok azt mondta, le kell rombolni az LGBT közösség túlzásait. Az ország egészségügyi minisztere bejelentette, kiad egy orvosi útmutatót, melyben a homoszexualitást mentális betegségnek titulálja.

A melegek szexuális együttléte egyelőre mindenhol legális az országban, kivéve az Aceh régiót, mely egy félig autonóm iszlám terület és iszlám törvények szerint működik. Az új törvényjavaslat azonban az ország teljes területén illegálissá tenné a melegek közti szexet, és a helyiek szerint minden parlamenti párt támogatja az ötletet – írja a DailyMail.

További cikkek:


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések