A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Feljelentést tett a Vác kézilabdacsapata az erőszakkal kivezetett edzője miatt

Nem hagyja annyiban a Vác kézilabdacsapata a szerda esti Magyar Kupa mérkőzésen történteket.
Botrányos véget ért a női kézilabda Magyar Kupa negyeddöntője, amelyen az Érd 26-25-el búcsúztatta a váciakat. A lefújást követően a vendégek mestere, Szilágyi Zoltánt szóvá tette a bírók állítólagos tévedéseit, majd komoly összetűzésbe került a hazai szurkolókkal, aminek az lett a vége, hogy öt biztonsági őr erőszakkal kivezette őt a csarnokból.

A váciak nagyon igazságtalannak találták a helyzetet, ezért feljelentést tettek.

– Hosszú ide­je dolgozom a sportágban, de ilyet nem tapasztaltam. Úgy érzem, az érdiek ellenségként kezeltek bennünket, tűrhetetlen a trénerünk ellen alkalmazott erőszak. Ezért feljelentettük a Magyar Kézilabda Szövetségnél az érdieket és a mérkőzés versenybíróját, utóbbi semmit nem tett a sportszerűtlenség megakadályozásáért – panaszolta a Borsnak Né­meth András, a Vác szakmai igazgatója.

Szilágyi István elmondása szerint valaki a nézőtérről nagyon trágár jelzőkkel illette őt, majd le is köpték, erre ő hasonló hangnemben válaszolt, és utána már csak arra eszmélt, hogy öt civil ruhás őr erőszakkal kivezeti őt. Az eset miatt rendőrségi feljelentést nem tesz, viszont furcsállja, hogy a kispadot nem védi semmi a hátuk mögött ülőktől.

Az érdiek a tegnapi nap folyamán közzétettek egy videót, amelyen pontosan látszik, hogy hogyan is történt az egész.

További cikkek: 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések