A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hullanak az MSZP-ből a képviselők – Gyöngyös polgármestere bejelentette: kilép az MSZP-ből és nem indul a választásokon

Könnyeivel küszködött, miközben bejelentette a döntését
A Heol.hu számolt be Hiesz György keddi sajtótájékoztatójáról, amelyen Gyöngyös polgármestere bejelentette, hogy visszalép a jelöltségtől, és nem indul az áprilisi országgyűlési választásokon. Hiesz volt az MSZP-PM és a DK jellöltje a gyöngyösi körzetben.

A polgármester azt is közölte, hogy kilép az MSZP-ből is. A Heol.hu szerint Hiesz a könnyeivel küzdött a sajtótájékoztató során.

“Én azt a megkezdett munkát szeretném folytatni, amelyet az elmúlt években is próbáltam végigvinni és nagyon remélem, hogy a csapatban nem lesz változás, de egy korszak lezárult, hosszú idő volt, sok mindennek az elindítója voltam, de van egy szakaszhatár amit már az ember nem akar követni,úgyhogy én maradok a megkezdett munka mellett és úgy gondolom csak Gyöngyös számít” – idézte a polgármestert a Heol.hu.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy így minden bizonnyal Vona Gábor malmára hajtja a vizet Hiesz, hiszen 4 éve  a Jobbik elnöke és a Fidesz jelöltje, Horváth László között alig több mint egy százaléknyi különbség volt Horváth javára.  Bár az is igaz, hogy egy közlemúltbéli felmérés szerint most Horváth toronymagasan vezet Vona előtt.

(Forrás: egriugyek.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések