A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Heti horoszkóp február 26-tól március 4-ig: a Kos sikeres a férfiaknál, a Halak jó hírt kap

Februárból márciusba eseménydús lesz az átmenet, különösen a szerelem terén.
A február a legrövidebb hónap, amit valószínűleg mind éreztünk is. Ahogy elkezdődött, máris magunk mögött hagyjuk. A második hónapot búcsúztató és a harmadikat köszöntő napok nem lesznek eseménytelenek.

Szerelmi téren sokak sorsa vehet fordulatot. A Kos igen népszerű lehet a férfiak körében, így a szinglik akár kapásra is számíthatnak. A Halak is örülhet: jó hír várhatja a hét folyamán.

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként heted izgalmasan alakulhat, különösen, ha egyedülálló vagy. Most ugyanis kifejezetten szexi és vonzó lehet kisugárzásod, így a férfiak le sem tudják venni rólad a szemüket. Horogra is akadhat egy jóképű jelentkező a napokban. Párod kicsit féltékeny lehet a sok rád szegeződő szem miatt, de ez csak szerelme jele.

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Heted nagyszerűen alakulhat, ugyanis magánéletedben, ami eddig fejtörést okozhatott, foglalkoztathatott, az most megoldódni látszhat. Pároddal egy közös ötletetek támadhat, amibe izgalommal vethetitek bele magatokat. Szingliként a március elérkeztével a szerelem is hamarosan kopogtathat ajtódon.

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrek vagy? Némi zűr ugyan várható hetedben, de minden akadállyal remekül boldogulhatsz. Egy váratlan munkahelyi bonyodalmat talpraesetten megoldhatsz. Pároddal egy kisebb vitád ugyan lehet, de a hetet harmóniában zárhatjátok. Szingli vagy? Sodródj az árral: egy random barátnős program ismerkedéssel zárulhat.

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

Örömhír várhat anyagi vonatkozásban. Lehet kisebb vagy nagyobb kaliberű is: fizetésemelésről, de akár egy jutányos árat mutató árcéduláról is lehet szó. Pároddal egy kapcsolati kérdést kell megvitatnod, mely után minden zökkenőmentesebb lehet. Egyedülállóként, tisztázva magadban, kit keresel, nézz fel egy társkeresőre!

OROSZLÁN ( VII. 23 - VIII. 22. )

Most több új örömforrás is felcsillanhat életedben, ami nemcsak a hetedet, de a közeljövőt is derűssé varázsolhatja. Párod és közted javulhat a kommunikáció, ami először ezen a héten mutatkozhat meg. Nincs párod? Egyik barátnőd ismerőse titkon érdeklődést mutathat feléd. Vajon ki lehet ő?

SZŰZ ( VIII. 23 - IX. 22. )

Barátaid egyike a segítségedre szorulhat. Bár nem feltétlenül jelzi külön, támogatásod mindennél értékesebb lehet neki. Szingliként egy régi szerelmed, jelölted irányában ébredhetnek benned új érzések. Ha párban vagy, nosztalgikus lehet a hetetek. Sok szép emléket idézhettek fel jó beszélgetések során.

MÉRLEG ( IX. 23 - X. 22. )

Munkahelyeden több feladat várhat. Valaki mást is segítened kell, vagy extra munkát vállaltál? Bármi is a dolgod, szerencsére meglehet benned az erő hozzá. Pároddal lehet köztetek egy kis feszültség a munkahelyi fáradtság miatt, de a humor segíthet oldani. Szingli vagy? Egy sűrű napon Cupido célba vehet nyilával.

SKORPIÓ ( X. 23 - XI. 21. )

Most rendkívül jó szemed lehet mindenhez, amihez csak esztétikai érzék kell. Vegyél pár csinos ruhát, vagy időzítsd a lakásfelújítás részleteinek kitalálását erre a hétre! Egy-egy dísztárgy vásárlásával is új hangulatot teremthetsz. Pároddal romantikus esték sora várhat, egyedülállóként randira hívhat egy régi férfiismerős.

NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )

Rég nem voltál ilyen céltudatos, mint amilyen most lehetsz. Utad, elképzeléseid tisztán kirajzolódhatnak előtted. Ez karrieredben, szerelmi életedben is biztonságérzetet adhat. Pároddal egy következő lépcsőfok megtétele kerülhet szóba. Szingliként új társaságban első látásra várhat szerelem.

BAK ( XII. 22 - I. 20. )

Vigyázz értékeidre, és igyekezz minél inkább zárva tartani a tárcád. Ha nem így teszel, sajnos veszteség érhet, vagy túlköltekezhetsz a napokban. Pároddal kibeszélhettek egy-egy fontos témát. Közelebb kerülhettek a héten. Szingli vagy? Leszólíthatnak egy szórakozóhelyen, és azonnal egy hullámhosszra kerülhettek.

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

A közvetlen környezetedben felütheti a fejét egy pletyka. Jobb lesz nem belefolyni, hiszen a végén rosszul jöhet ki, ha te is terjeszted, és nem igaz. Pároddal egy közös utazás gondolata merülhet fel, de ez a távoli jövőre vonatkozhat. Ha nincs párod, ügyeid intézése közben flörtbe bonyolódhatsz valakivel.

HALAK ( II. 20 - III. 20. )

Egy számodra igen fontos vonatkozásban jó hírt kaphatsz a héten. Ez persze garantálja jókedved is, melyet könnyedén ráragaszthatsz másokra is. Szingliként munkahelyedre sétálhat be egy nap egy nagyon helyes pasi. Ha párban vagy, kedvesed bókokkal halmozhat el szüntelenül ragyogó mosolyod miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések