A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Figyelem: soha ne vegyél fehér csíkos csirkemellet!

Elmondjuk, miért! 
Sokan nem tudják, milyen is az igazán jó, és finom csirkemell. Azt pedig még kevesebben tudják, hogy milyen NEM szabad venni....

Pedig például ha a csirkemellen a megvásárlásnál fehér csíkokat látunk keresztben futni, vékonyan, akkor érdemesebb inkább nem megvenni.

Tudni kell, hogy az ilyen csirkék 96%-ban izombetegségben szenvedtek.

Ennek az a következménye, hogy - most kapaszkodj meg - 224%-kal több lesz a zsír a húsukban, ennek oka az, hogy már kevesebb mint 50 nap alatt vágásra érettek lesznek a rengeteg kezeléstől, az antibiotikumoktól, és sokszor a szteroidoktól is.

Ha az állat húsán vízszintes vékony fehér zsírcsíkok láthatók, tehát lényegesen magasabb a zsírtartalma, akkor nagy valószínűséggel izombetegsége volt.

Erre azért érdemes figyelni, mert a csirkék izmai elsorvadnak, romlik a húsuk minősége, zsírosabb lesz, és kevesebb fehérjét tartalmaz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések