Elmondjuk, miért!
Sokan nem tudják, milyen is az igazán jó, és finom csirkemell. Azt pedig még kevesebben tudják, hogy milyen NEM szabad venni....
Pedig például ha a csirkemellen a megvásárlásnál fehér csíkokat látunk keresztben futni, vékonyan, akkor érdemesebb inkább nem megvenni.
Tudni kell, hogy az ilyen csirkék 96%-ban izombetegségben szenvedtek.
Ennek az a következménye, hogy - most kapaszkodj meg - 224%-kal több lesz a zsír a húsukban, ennek oka az, hogy már kevesebb mint 50 nap alatt vágásra érettek lesznek a rengeteg kezeléstől, az antibiotikumoktól, és sokszor a szteroidoktól is.
Ha az állat húsán vízszintes vékony fehér zsírcsíkok láthatók, tehát lényegesen magasabb a zsírtartalma, akkor nagy valószínűséggel izombetegsége volt.
Erre azért érdemes figyelni, mert a csirkék izmai elsorvadnak, romlik a húsuk minősége, zsírosabb lesz, és kevesebb fehérjét tartalmaz.
0 Megjegyzések