A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Durva: megverhette utasát egy taxis, miután az szóva tette neki a magas fuvardíjat

Megverhette utasát egy taxisofőr, miután a férfi szóvá tette a menet közben duplájára emelt fuvardíjat, majd le akarta fényképezni a műszerfalat a Népliget közelében lévő buszpályaudvar mellett.
Kónya Balázs a Tényekben azt állította: egy vonathoz sietett volna Kelenföldre, a sofőr pedig emiatt magasabb árat kért tőle. – Méltatlankodni kezdtem, erre azt mondta, hogy akkor nincsen fuvar, majd visszakanyarodott velem. 

Amikor az összeget le akartam fotózni a műszerfalon, balszerencsémre a vaku be volt kapcsolva a telefonomon – mondta Balázs, aki hozzátette: a vita az utcán folytatódott tovább. Elmondása szerint a taxis egyszer csak hátulról megragadta és felpasszírozta a drótkerítésre, majd ütlegelte és rugdosta.

Balázs ezt követően az aluljáróba menekült, onnan pedig rendőrt hívott: őt és a sofőrt is bevitték a IX. kerületi kapitányságra, ahol a taxis is feljelentést tett súlyos testi sértésért.

Az utas szerint a sofőr valóban szerzett egy monoklit, valószínűleg dulakodás közben.

Metál Zoltán, a taxis szövetség elnöke általánosságban nyilatkozott a Tényeknek a hasonló helyzetekről. Mint mondta, a sofőr plusz pénzt nem kérhet, csak annyit, amit a taxióra mutat.

Az utas a rendőrség mellett a BKK-nak is jelentette az esetet, most pedig tanúkat keres, akik látták, hogy mi történt vele a Népligetnél.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések