A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Hold egy földönkívüli megfigyelőközpont? Sok NASA-közeli szakember állítja!

Bennfentesek, volt CIA tisztek, de még a NASA korábbi alkalmazottai is azt mondják, nincs rendben valami a Holdunkkal.
A Hold valójában egy mesterséges objektum – jelentik ki egyre többen, és ez a kijelentés még a tudományos körökben is megállja a helyét, mivel egyre többen állnak ki a kijelentés mellett.

Az egész egyáltalán nem alaptalan, a NASA korábbi mérései ugyanis ténylegesen azt mutatják, hogy a Hold vékony felszíne alatt egyre üregesebb, és vészesen esik a sűrűsége a talajnak.
Sőt, olyan rezgéseket is mértek egy korábbi becsapódással járó mérés során, ami alapján az tűnt fel a tudósoknak, hogy a Holdon a rezgések úgy terjednek, mintha az egy óriási harang lenne.
Ez pedig teljességgel lehetetlen, kivéve akkor, ha a Hold üreges.

Geológiailag és a tudomány számára ráadásul ez az elmélet nem is lehetetlen, egyúttal megmagyraázná a szokatlan, máig ismeretlen fényjelenségeket is a Holdon, és azt, hogy miért nem ütközött még össze a Földünkkel, noha volt ideje az évmilliók során.

Ráadásul az ősi tibeti krónikákat és szláv legendák tnaulmányozása során az is kdirült, hogy az özönvíz idején még nem volt Hold az égen, tehát utólag került oda, mesterségesen.

A mesterséges Hold elmélete eredetileg Mihail Vaszin és Alexander Cserbakov találmánya, azonban azóta számos tudós, sőt, bennfentesek kis kiálltak az elmélet mellett.
John Lear, egykori CIA-s pilóta is azt állítja, hogy a Hold mesterséges, sőt, lakott is. Az elmondása szerint 250 millió állampolgár él rajta a lehető legnagyobb titokban már ezekben a percekben is.

A NASA és a Pentagon titkos missziók, űrprogramok keretében valósított meg valamit, az emberek háta mögött…

Szerinte az Apollo-missziók során fedezték fel az idegeneket, de már azelőtt sejtették, hogy van valami fejlett civilizáció az égitesten, és az űrverseny csak egy álca volt ahhoz, hogy az egész Apollo-programot megvalósítsák.
Mások, volt NASA munkatársak is azt állítják, hogy a NASA egyes részlegein semmit sem lehetett tudni arról, mi folyik a Holdon, mintha saját munkatársaik, alkalmazottaik előtt is titkolnának valamit.
Midnemelletta Hold tele van mesterséges struktúrákkal, amit az ott élő civilizáció, vagy egy korábbi hagyhatott ott.

Ezek a tereptárgyak a felszínen hagyott űreszköuzök, fegyverek, piramisok.

Egy régióban még egy bányászati kitermelésre utaló geológiai “lábnyomot” is találtak. Az 1967-es Lunar Orbiter által készített felvételeken pedig egy torony is feltűnik a Hold felszínén.

A fejlett idegen fajok nagy része egészen biztosan használ valamiféle álcázó eszközt. Sokak szerint egy ilyen megfigyelőeszköz lehet a Hold is.

A Hold lakott tehát, és üreges is – állítják.

Elmondásuk szerint idővel maga a NASA is elő fog állni valami árulkodó, nem szándékos bizonyítékkal, vagy valaki a legbelsőbb körökből fog tudni szivárogtatni valamit, ami minden kétséget kizár majd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések