A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sz3xuáIis molesztálások történtek Berlinben és Kölnben is

Szerencsére sokkal kisebb mértékű illetve mennyiségű, mint 2015-ben, bár ez inkább az óriási biztonsági intézkedéseknek köszönhető, mintsem a beillesztkedőknek. Ugyanakkor egyetlen eset sem elfogadható. Akik idejönnek, itt befogadják őket, gondoskodnak róluk, új jövő, új élet esélyét kapják, szerénységgel és hálával telt szívvel kellene tenniük, hogy mindezt évről évre megköszönjék.
Történtek elszigetelt sz3xuáIis molesztálások Berlinben, a Brandenburgi kapunál tartott szilveszteri rendezvényen, valamint Köln városában is.

A berlini rendőrség egyik szóvivője hétfőn hajnalban a dpa német hírügynökség érdeklődésére először még nem tudta megmondani, hogy pontosan hány molesztálási eset történt. Később pedig arról tájékoztatták őket, hogy tíz zaklatási üggyel összefüggésben hét embert vettek őrizetbe.

A német fővárosban idén első ízben létesítettek úgynevezett „biztonsági zónát” az ünnepi eseményeken sz3xuáIis zaklatást elszenvedő nők számára.

A rendezvényszervezők közlése szerint több százezer látogatója volt vasárnap éjjel a Brandenburgi kapunál tartott szabadtéri showműsornak, amelyen mások mellett a Spider Murphy Gang rock-együttes és Conchita is fellépett.

Kölnben, ahol két évvel ezelőtt jóval nagyobb számú zaklatásról számoltak be, ezúttal kilenc nő tett feljelentést molesztálás miatt, és reggelig három gyanúsítottat azonosítottak. A szilveszter éjszakát mintegy 1400 rendőr biztosította a német nagyvárosban.

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések