A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sportolók is felszólaltak a H&M rasszista reklámja ellen

Romelu Lukaku vagy éppen Floyd Mayweather is elítéli a ruhaüzlet botrányos hirdetését, hiába kért időközben bocsánatot a cég a rasszista fotóért.
Óriási botrányt kavart néhány napja a H&M ruhacég egyik hirdetése, amin egy színesbőrű kisfiú egy olyan pulóvert viselt, amelyen az a felirat állt, hogy: „a legkirályabb majom a dzsungelben”.

A rasszista bejegyzés ellen sok sportoló szólalt fel, és többen is jelezték, hogy többé nem kívánják a cég termékeit hordani.

A futballisták közül Romelu Lukaku, Kevin Prince Boateng és Mario Balotelli is egy Instagram-posztban fejezte ki csalódottságát a reklám iránt.
Nem csak a labdarúgók véleményezték az esetet, hanem például a visszavonult bokszoló, Floyd Mayweather is posztolt az ügy kapcsán.
A H&M egyébként bocsánatot kért a rasszista kampány miatt, elmondták, hogy nem volt céljuk senkit megbántani, és mindent elkövetnek, hogy a jövőben ne forduljon elő hasonló incidens.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések