A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy színésznő még a házát is eladja, hogy Weinsteint megbüntethessék

Rose McGowan rendkívül begurult Harvey Weinsterre, akiről rajta kívül még száz nő állítja, hogy molesztálta vagy megerőszakolta. A Bűbájos boszorkák sztárja igazi hadjáratot indított a producer ellen, aminek következő lépéseként eladhatja a házát.
Az immár aktivistává vált színésznő a saját nevével jegyzett dokumentumfilm-sorozatot indít, hogy azzal is harcolhasson a világszerte tapasztalható szexuális zaklatások és igazságtalanság ellen – írja a PageSix.

McGowan már nem hajlandó nevén nevezni a tönkrement életű producert, helyette rendszeresen „A szörnyetegnek” hívja. A sztár elárulta, azért, hogy jogi úton is harcolhasson „A szörnyeteg” ellen, úgy néz ki, el kell adnia a házát.

A színésznő Weisteinnel való történetéről már korábban írtunk. McGowan október óta küzd az igazáért és azért, hogy bűneit ne vihesse el szárazon a producer. McGowan volt az egyik első nő, aki kirobbantotta a filmmogul körüli botrányt, amely úgy megrengette Hollywoodot, hogy a 2018-as Golden Globe-on a legtöbb sztár feketében jelent meg az áldozatokkal való szolidaritásaként.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések