A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Soros elárulta, ki jelenti a legnagyobb fenyegetést a világra

Soros György is részt vesz, mint előadó a most zajló davosi világkonferencián. Soros számos témát érintett, egyebek mellett szót ejtett a világot jelentő fenyegetésről is – méghozzá Donald Trump vezetésének személyében, írja a Bloomberg. Soros meglátása szerint Trump ugyanakkor csak egy „átmeneti zavaró tényező”, és 2020-ra megszabadulhat tőle a világ.

Trump ugyanis továbbra is fenyegetést jelent az észak-koreai helyzet rendezésére, Soros ugyanis attól fél, hogy Trump és Kim Dzsong Un vitája nukleáris háborúba torkollhat. Mindeközben persze a diktátor épp most ajánlott egyesítési jobbot Dél-Koreának. Soros emellett bírálta az olyan közösségi média szolgáltatókat, mint a Facebook és a Google, meglátása szerint ezek ugyanis egyre inkább arra építenek, hogy „függővé tegyék a felhasználókat”.

Tegnap Soros arról beszélt a konferencián, Orbán Viktor megvásárolta az MSZP vezetőit és a feltörekvő kis pártokban is vannak kémei, így nagyon nehéz lesz összefogniuk és elérniük a kormányváltáshoz szükséges szavazatszámot, ezért valószínűleg idén is a Fidesz nyeri majd a választást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések