A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felháborító! Olaszországban migránsok fogják győzködni a kisiskolásokat a bevándorlás jótékony hatásairól

A megbukott bevándorláspárti olasz kormány alattomos módon próbálja a gyerekeket arra nevelni, hogy milyen szuper dolog a migráció.
Az olasz oktatási miniszter bejelentette, hogy kötelezővé fogják tenni az iskolásoknak a befogadóközpontok látogatását. Az oktatási bizottság ugyanis aláírta azt a nyilatkozatot a Cittalia migránssegítő szervezettel, ami lehetővé teszi ezt.

Valeria Fedeli, oktatási miniszter elmondta, ez a lépés fontos a diszkrimináció elleni küzdelemben. “A gyerekeknek aktív szereplőkké kell válniuk ebben, ehhez meg kell látogatniuk a befogadóközpontokat, hogy első kézből láthassák a migránsok sanyarú sorsát.

Ám ez még semmi, mert a The Daily nevű lap kiderítette, hogy akár ez fordítva is történhet, akár a migránsok is ellátogathatnak az iskolákba, hogy ott számoljanak be életükről és győzködjék a gyerekeket, hogy mennyire szuper lesz nekik, hogy ők itt vannak.

A Cittalia szervezet elnöke, Tareke Kobanî elmondta, hogy milyen szuper dolog ez mert így a bevándorlók az iskolákban el tudják mondani a kisiskolásoknak, hogy milyen rossz dolog az ha egy embernek el kell hagynia a szülőföldjét, annak reményében, hogy egy idegen helyen jobb életet találjon magának – írja a liberoquotidiano.it.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések