A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Részeg mercis okozta a tragédiát – Vádat emeltek a pátyi férfi ellen

Halált okozó baleset miatt vádemelést javasol a rendőrség egy 26 éves pátyi férfi ellen.
Tavaly júniusban B. Balázs reggel 8 óra körül Mercedesével a 1103-as számú úton Budajenő felé tartott, amikor áttért a bal oldali forgalmi sávba. Autójával frontálisan összeütközött egy Hyundai típusú személygépkocsival. A balesetben a vétlen 69 éves női sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó utasa, továbbá a vétkes sofőr nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a Mercedest vezető férfival még a helyszínen megfújatták az alkoholszondát, amely pozitív értéket jelzett, így a férfit mintavétel céljából előállították. Orvosszakértői vélemény alapján a 26 éves férfi a baleset idején ittas volt és kábítószer is elbódította.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták.

A Budaörsi Rendőrkapitányság a pátyi férfi ellen halált okozó ittas járművezetés bűntett és halált okozó bódult járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozását befejezte és vádemelési javaslattal élt a járási ügyészség felé - tette közé megállapítását a rendőrség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések