A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megerősz@kolta és teherbe ejtette 14 éves mostohalányát a férfi

Hosszú évek hallgatását törte meg most az emberi jogi ügyvédként dolgozó Kim Fawcett. A nő a nyilvánosság elé állt, és elmesélte horrorisztikus gyerekkorát.
A most 29 éves Kim tíz éves volt, amikor szülei elváltak. Két évvel később anyja összejött egy férfival, aki látszólag imádta mindkettőjüket, Kimet is ajándékokkal árasztotta el.

Egy év múlva kettesben maradtak otthon Robert McClellanddal. A férfi egy üveg vodkát nyomott a 13 éves lány kezébe. “Úgy éreztem, nagyon felnőttes vagyok, ezért inni kezdtem. Még sosem ittam alkoholt, hamar megártott. Emlékszem, nagyon sötét volt. Azt hittem, tévét akar nézni. Ekkor azonban arra kért, üljek az ölébe” – mondta el a Sunnak a nő.

Sikerült kimentenie magát és felment a szobájába. A férfi azonban követte és megerősz@kolta. A lány a sokktól eszméletét vesztette, de a férfi még ekkor sem állt le.

Másnap a lány megdöbbenve vette észre, hogy a férfi a hűtő tetejére tette az előző napi üveget, amire még a dátumot is ráírta. McClelland ugyanis megtartotta trófeaként. Még a barátainak is eldicsekedett, hogy elvette nevelt lánya szüzességét.

Onnantól kezdve ő ment a lányért az iskolába, így a kocsiban is megerősz@kolta. Egy éven keresztül folyamatosan zaklatta. Amikor a lány 14 éves volt, terhes lett. Akkor elküldte abortuszra. A lány ekkor beszélt arról, hogy rendszeresen megerősz@kolják. A férfit letartóztatták, bár csak két évet kapott.

Kim most azért állt a nyilvánosság elé, mert támogatói csoportot hozott létre Bristolban, ahova molesztált, megerősz@kolt nők fordulhatnak segítségért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések