A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katinka hazatért, de még nem látták Tusuppal – Kivel készülhet tovább Hosszú?

Újra Magyarországon tartózkodik Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszó információink szerint a közelmúltban Miamiig „menekült”, hogy rendezze gondolatait, miután hivatalosan is elismerte, házassága férjével, egyben edzőjével, az amerikai Shane Tusuppal „nehéz időszakon, megpróbáltatásokon” megy keresztül.
A páros először akkor adott gondokra utaló jeleket, amikor elmaradtak a közös Face­book- és Instagram-posztok, majd Tusup kihagyta a rövid pályás Eb-t. Az már aggasztó volt, hogy az ünnepeket is külön töltötték. A mindennapjaikat eddig a világ szeme láttára élték, most viszont szinte elbújtak a közvélemény, a rajongók elől - írja a Blikk.

Az amerikai tréningeket tart párjával közös klubjuk, az Iron Aquatics tagjainak, ám immáron a biztonsági őrök védőfala mellett hajlandó csak bemenni az uszodába, míg a Blikk információi szerint Hosszú kedden tért vissza külföldről. Nem tudni, milyen edzettségi állapotban van, hogy éli meg ezeket a nehéz napokat, mivel nem posztol a közösségi médiában, még férje szerelmes és bűnbánó üzeneteire sem rea­gál. Pedig az elmúlt esztendőkben az ünnepek alatt sem állt le, karácsonykor általában szülővárosában, Baján, az új év második napjától pedig Budapesten gyakorolt.

– Szeretem hamarabb kezdeni a szezont, ilyenkor szerzek előnyt a riválisaimmal szemben – indokolta korábban Hosszú az ünnepi foglalkozásokat.

Az idő sürget, a sportolónő január végén a korábbi tervek szerint külföldi viadalon venne részt, ideje lenne elkezdenie az intenzív úszást.

– Mint szövetségi kapitány, én is aggódva figyelem a híreket, mivel a válogatott legeredményesebb úszójáról van szó. Az ő párosuk eddig csodálatosan működött, szállították az eredményeket. A nyáron Európa-bajnokság lesz Glasgow-ban, ezért a napokban felhívom Katinkát, beszélek vele a felkészülési terveiről, s megkérdezem, a szövetség miben tudna a segítségére lenni. Ám ez nem csak az adott helyzetnek szól, ilyenkor, év elején minden más úszónknál is érdeklődünk – mondta Sós Csaba.

Úgy tudjuk, Hosszú idén is január 2-án akarta megkezdeni a tréningeket idehaza – de ezen változtathatott a kialakult magánéleti válságuk –, ám egyik nap sem jelent meg az uszodánál, férje egyedül tartotta az edzéseket.

Láthatatlan csapattagok

Az Iron Aquatics PRO csapatának versenyzői sem használják annyit az utóbbi időben a közösségi médiát, aligha véletlenül. Végigböngészve Hosszú edzőpartnereinek, Földházi Dávidnak (22), Dudás Dánielnek és a szerb Lazar Zlaticsnak az Instagram-oldalát, nem találtunk az ünnepek mellett edzésekről szóló képeket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések