A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eddie Murphy-paródiával akasztotta ki az embereket egy japán humorista

Óriási felháborodást keltett egy japán tévéműsor, amelyben egy Hamada nevű népszerű japán komikus a szilveszter esti adásban Eddie Murphy-t parodizálta.
Hamada göndör parókában, feketére festett bőrrel imitálta a népszerű amerikai színészt, és ez sokaknál kiverte a biztosítékot. A 13 éve Japánban élő Baye McNeil afroamerikai író kemény szavakkal kommentálta a performanszt Twitter-oldalán. A publicista azt írta, hogy a műsornak jobb írókra van szüksége, ha viccesek akarnak lenni, valamint hogy japánul beszélő, afroamerikai színészt alkalmazzanak, amennyiben fekete szereplőt szeretnének.



Kép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a Twitteren

Note to japanese performing in  is not a punchline nor a prop. Need jokes? Get better writers. Need a black character, get a black actor that speaks Japanese. There are several! But please   not a good look!
Később kissé visszafogottabb hangnemben azt nyilatkozta, hogy szerette volna mindenki figyelmét felhívni arra, hogy sokakat rosszul érint, ha valaki sötétre festi a bőrét. Az eset megosztja az embereket vannak, akik a műsort védik, és olyanok is, akik McNeil véleményével értenek egyet.

McNeil attól függetlenül, hogy sértőnek tartja, amit Hamada csinált, nem gondolja, hogy az, amit tett rasszizmusnak számít - írja a 24.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések