A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brüsszeli liberális hisztérika: “Magyarországot példásan meg kell büntetni”. Két fronton indít támadást ma hazánk ellen az EU

Dupla frontos támadást hajt végre ma Magyarország ellen az Európai Unió, Brüsszelben a véresszájú hiszteroliberális Sophie in ‘t Veld vezetésével és a Helsinki Bizottság asszisztálásával állítják pellengérre Orbán Viktort és politikáját, a Soros György szövetségeseként is ismert Judith Sargentini pedig délután Budapestre érkezik, hogy hazánkban vonja kérdőre a magyar kormányt.
Láthatóan az unió nem unja még a magyar kormány és Orbán Viktor ócsárlását, ma Brüsszelben és Budapesten is Soros György hűséges emberei veszik napirendre Orbán Viktor politikáját. Brüsszelben ma egy demokráciákról szóló EP rendezvényt tartanak a véresszájú hiszteroliberális Sophie in ‘t Veld vezetésével és a Helsinki Bizottság asszisztálásával, amelyen “Magyarországról, mint illiberális demokráciáról” lesz szó. Érdekes, bár már nem meglepő, hogy az ülésre Magyarországról csak Pardavi Mártát, a Soros-hálózat hazai ékkövének számító Magyar Helsinki Bizottság társelnökét hívták meg Sophie in ‘t Veldék, ő lesz az, aki beszámol majd a magyar helyzetről. Illúzióink nincsenek, Pardavi felszólalását már most tollba tudnák diktálni…

Sophia in ‘t Veld Magyarországgal kapcsolatban legutóbb annak a véleményének adott hangot, hogy pénzügyi eszközöket kell alkalmazni azon csökönyös országokkal szemben, akik nem akarják befogadni a migránsokat. Szerinte Magyarországot példásan meg kellene büntetni.

Eközben a magyar fővárosban is esemény lesz, délután a Soros György szövetségeseként is ismert Judith Sargentini érkezik Budapestre, hogy hazánkban vonja kérdőre a magyar kormányt. Sargentini a hazánkról szóló brüsszeli jelentés egyik felelőse, a politikus Magyar Levente miniszterhelyettest akarja a szőnyeg szélére állítani.

Sargentini mai budapesti látogatásáról a Kisalföld is beszámolt, a napilap azt is felidézi, hogy Judith Sargentini 2017. április 25-én és 2017. október 10-én találkozott a Magyar Helsinki Bizottsággal és a Társaság a Szabadságjogokért nevű, szintén Soros által finanszírozott szervezettel. A Kisalföld értesülései szerint előbbi találkozón áttekintették a „magyarországi helyzetet”, utóbbin pedig a 7. cikkely szerinti eljárás megindításáról szóló jelentésről értekeztek. Az Európai Parlament képviselője 2017. szeptember elsején Michael Ignatieff CEU-elnökkel i találkozott.

Ismert, Judith Sargentini neve is ott szerepel a Soros Györgyék által „megbízható szövetségesként” számon tartott brüsszeli politikusok listáján, amely a Soros-féle Open Society Foundation adatbázisából szivárgott ki. A zöldpárti politikus már egy korábbi Magyarországról szóló EP-vitában is azt sürgette, hogy vegyék el Magyarország szavazati jogát, mivel álláspontja szerint csak így térhet vissza az ország az ő értelmükben vett demokrácia útjára.

Forrás: pestisracok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések