A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A zaklatás vajomí? – Havas szerint nem vele kellene foglalkozni, mert nagyon sok kisgyerek hal meg mindennap balesetben

A Hír TV behívta a “tanárurat”, hogy alkalmat adjon neki egy kis mosakodásra. Közben az is kiderül, hogy Kálmán Olga nem rég számon kérte Havastól, (közben mocsk0s disznónak nevezve őt) hogy őt miért nem m0lesztálta annak idején
Azzal kezdte, hogy szerinte ezekkel a zaklatásokkal nem kellene foglalkozni, mert sokkal súlyosabb történnek minden nap, például kisgyermekek halnak halomra balesetek közben.

Ezután Olgácska feldobta neki a tuti labdát, hogy egyáltalán mi is az a zaklatás. Na innentől a tanárúr elmagyarázta, hogy a zaklatás az nem olyan zaklatás, mert mi az, hogy zaklatás és különben is a nők a rafinériát tanulják kislány koruktól kezdve.

De Olgácska nem hagyta ám annyiban. Konkrétan rákérdezett Baukó Éva ügyre, de tanárúr nemes egyszerűséggel közölte, mi a fenéért ilyesmiről kérdezi őt, mert ez nem lényeg.


Majd kifejtette hogy az egész csak egy politikai összeesküvés ellene és az összes nem-ellenzéki média, csak azért lett létrehozva, hogy őt meg a többieket jól lejárassák.

Ráadásul a tanárúr, még Kálmán Olgát is megvádolta, hogy telefonon számon kérte tőle, hogy:

“Te mocsk0s disznó, együtt voltunk 20 évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép, és engem miért nem m0lesztáltál Te dög.”

Akit ennél több érdekel nézze meg a videót:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések