A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A börtönből is bántalmazza áldozatát a lúgos doktor

Börtönnaplót nem juttathat ki ellenőrzés nélkül, ezért inkább a beszélőkön apjának diktálja le gondolatait a „lúgos doktorként” elhíresült Bene Krisztián. Mindenki hibás, csak ő nem?
Egyes szám első személyben megírt, naplószerű bejegyzés jelent meg Bene Krisztián blogján. A „lúgos doktor” kioszt mindenkit, továbbra is áldozatát, Renner Erikát hibáztatja, és odaszúr volt ügyvédjének, dr. Bánáti Jánosnak, valamint a rendőrségnek is. Az írásból olybá tűnik, mintha maga Bene volna egy hatalmas összeesküvés áldozata.

A blogot Bene apja vezeti, aki a bejegyzés alatt azt írta, hogy fia a beszélőkön diktálta le gondolatait. Bene ellene irányuló médiahisztériáról beszél, egy helyen pedig ezt írja: „A könyörgöm, akasszuk fel elvárást sikerült klimaxolnia a látszólag Renner Erika védelmében működő női szervezeteknek.” Egy másik bekezdésben védője szerepére is kitér: „súlyos hibát követtem el, amikor a korábbi védőm tanácsára évekig nem nyilatkoztam senkinek”.

Tagadja, hogy feltörte Renner Erika e-mail-fiókját: „Erika megadta nekem a jelszavát. Ezek után beléptem a fiókjába. A bejövő mappája szinte üres volt, így hát belenéztem a törölt levelei közé a kukába. Hirtelen több száz levél jelent meg…” Az Erikával való szakításáért kizárólag a nőt hibáztatja: „Sajnos Erika nem tudta elviselni, hogy törődöm a gyerekeimmel, így az időm egy részét mindenképpen nélküle, a családommal töltöm.” Sőt a későbbiekben egyenesen agymosottnak titulálja áldozatát: „Erika egy kitartó, következetes agymosás után már maga is elhiszi, hogy zaklattam.”

Bene a rendőrséget nemes egyszerűséggel az 50-es évek ÁVH-jához hasonlítja: „Vagy teljesen alkalmatlanok bármilyen szakmai munkára, vagy annyira gátlástalanul koncepciós alapon ≫dolgoznak≪, mint az ÁVH az ötvenes években.” Bejegyzését így zárja: „Immár 12 hónapot töltöttem börtönben ártatlanul. És ordítani tudnék…”

Perdöntő felvétel?

A vád szerint Bene Krisztián lúggal öntötte le 2013. március 12-én volt szeretője, Renner Erika nemi szervét. Az ügy megismételt eljárásban folytatódik, január 31-én egy fontos rendőrségi felvételt vetít le a bíróság, amelyen Bene alibijét próbálják rekonstruálni.

Büntetés-végrehajtási forrásaink szerint amennyiben Bene a börtönben megírt napló formájában akarta volna gondolatait nyilvánosságra hozni és a naplót ki akarta volna juttatni, akkor az irományt előtte átvizsgálják. A beszélőn való diktálás semmilyen szabályba nem ütközik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések