A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Videók: “Összeáll a szkinhed, a cigány meg a rabbi, hogy megmentsék a jogállamot”! Nagyon kevesen mentek a Jobbik tüntetésére - mi lehet az oka?

A címbeli idézet, a rendezvény egyik beszédéből van …

Végigolvastam, a különféle oldalú és pártállású lapok beszámolóit. Nem sok jót írtak róla. Egykét portál próbálta jobb színben feltüntetni, pl az Alfahír, akik több ezer emberről írtak. A kedvezőbb beszámolók is kétezer fő alá saccolták a létszámot. Voltak akik pár százról írtak, de nyilván többen voltak, viszont a legnagyobb túlzó szám is háromezret említett.

Pedig aztán most volt fölhajtás, minden oldalról. Mind a Jobbik, mind a ballik médiumai harsogták a felhívást, de sajnos hiába. Természetesen a pestisrácok és a 888 durva cikkben húzták le őket. A Jobbikosok pedig valamiféle sikerről írtak. Pedig azért annak messze nem nevezném ezt az összejövetelt. Én inkább meghagyom a lehetőséget, hogy mindenki kiértékelje magának. Mutatom a videókat.

Előtte még annyit megjegyeznék, hogy ad.1 a büntetés befizetése, pontosabban a párt államtól kapott pénzéből való levonására, majd csak valamikor nyáron kerül sorra. A másik, hogy egyébként sem a választási kampány pénzekből történik annak levonása, mert azt külön kezelik, tehát a Jobbik, választáson való részvételének akadályairól, semmilyen formában nincs szó. Márpedig ez a tüntetés elvileg erre lett kihegyezve. Na de következzenek a videók:

Előbb had álljon itt a 444 videója:


Ellenpólus a 888:


Puzsér minden oldalba belerúgott kicsit.:


Végül pedig következzen a teljes műsor. A videó címe kicsit kontra-produktívra sikerült így utólag: “Ha neked is égő”  …

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések