A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Üzenjük meg Brüsszelnek, hogy ők is megértsék, mit NEM akarunk Európába, és a magyarok földjére!

Nyílt és világos üzenet Merkelnek, Schulznak, Junckernek, és az összes hasonló pojácának!
Nem kérünk a léhűtő menekültekből, akik kalandvágyból, és az anyagi jólét miatt hagyják ott gyáva módon az anyaföldet.

Nem kérünk azokból, akik bár nem veszik el a munkánkat, mert nem akarnak dolgozni, a szociális juttatásainkra igényt tartanak.

Nem akarunk olyan elemeket a társadalomba, akik nem képesek, és nem is AKARNAK integrálódni.

Nem kérünk azokból, akik nőket erősz@kolnak, gyerekeket vernek és kínoznak, akiknél a női egyenjogúság egy ismeretlen fogalom.

Nem kérünk azokból, akik kard által terjesztik a hitüket, és akiknek az ideológiája teljesen szemben áll Európa keresztény eszméivel.

Nem kérünk azokból, akik minden problémájukat fegyverrel és agresszióval vezetik le. Azokból, akik oly vakon hisznek, és akik saját istenük nevében gyilkolnak.

Nem kérünk azokból, akik párhuzamos társadalmakat alakítanak ki, ahelyett, hogy az európai közösséghez csatlakozva színesebbé tennék ezt a kultúrát. Helyette megmérgezik, elpusztítják azt, ami ERUÓPA.

Nem kérünk robbanódzsekis, késes, fegyveres támadókból, sem olyan fiatal első, vagy másodgenerációs bevándorlókból, akik unaloműzés gyanánt – vagy szent meggyőződésből – embereket mészárolnak le, koncerteket robbantanak fel.

Nem kérünk az olyanokból sem, akik vendégként érkeznek, ki tudja honnan, és máris csak követelőznek, számon kérik a vendéglátóikat.

Nem kérünk a mecsetekből, sem az ezzel egyidejűleg zajló templomrombolásokból, sem a keresztények boszorkányüldözéséből.

Ha pedig ezt a kedves EU vezetők még most sem képesek megérteni, akkor eljöhet a nap, hogy a magyar nép olyan elhatározásra jut, hogy belőlük sem kérünk!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések