A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több millió éves ősi organizmusok – bizonyíték, hogy földönkívüliek vagyunk: minden válasz ott van a testünkbe kódolva?

Rejtélyes módon bélrendszerünk egyes baktériumainak eredete mintegy 15 millió évre nyúlik vissza, még az emberré válás előtti időkre. Az emberi bélflóra bizonyos baktériumai közvetlenül olyan sejtekből származnak, amelyek évmilliókkal ezelőtt jelen voltak. 
Ez felveti a kérdést: létezett-e valaha közös ős a majmokkal, és az emberi genom földönkívüli eredetű-e? Vajon Ádám és Éva volt az első két idegen hibrid lény a Földön? És ki volt Lilit, Ádám állítólagos titkolt felesége?

Egyre több dolog támasztja alá azt, hogy az emberi genom földönkívüli szekvenciákat tartalmaz. 

Egy korábbi cikkünkben már elkezdtük boncolgatni annak a lehetőségét, hogy talán nem a Földön alakult ki az emberiség, sőt, nem is kialakult, hanem kitenyésztették.

A múltban kialakult emberi fajok talán különböző genetikai kísérletek eredményei voltak. Az ugyanis felettébb különös, és evolúciós szinten megmagyarázhatatlan, hogy az embernek több különböző faja alakult ki, ráadásul egy időben.

Az embert arra teremtették, hogy magasabb szinten éljen és kommunikáljon, mint a bolygó többi élőlénye. Ez egyértelműen utal a mesterséges tervezés elméletére.

Most a tudomány még egy olyan tényezőt tárt fel, mely közvetve alátámaszthatja, az ősi idegenekről, és az ember megalkotásáról szólóm elméleteket.

15 millió éves baktérium van a bélrendszerben, ami végső válaszokat adhat!

A szakemberek által nemrégiben tanulmányozott, szóban forgó baktériumok a belek korai kialakulásához járulnak hozzá, megtanítják az immunrendszerünket a kórokozókkal való harcra, sőt hatással vannak hangulatunkra, viselkedésünkre.

Az emberi bélflóra bizonyos baktériumai közvetlenül olyan sejtekből származnak, amelyek jelen voltak az emberré válásunk kezdetén. Azonban a tény, hogy a közös őst a mai napig homály fedi, mert talán nem is létezik, és hogy

a baktériumok minden evolúciós előzmény nélkül kerültek be az emberi génállományba, azonnal felvetette a gyanút, hogy talán földönkívüli beavatkozás eredménye.

dns-az-urbolAz is bámulatosan szokatlan hogy ezek a baktériumok végül 15 millió éven keresztül együtt fejlődtek velünk. Ez nem jellemző, és evolúciós szempontból szokatlan.

Ahogyan az ember és az emberszabású majmok a közös őstől eltérő fajjá fejlődtek, a közös ősben jelen lévő baktériumok szintén eltérő törzzsé fejlődtek.

Tehát a majmokban és az emberben is megtalálhatóak, azonban az emberi változat jelentős eltéréseket mutat, és sokkal inkább az előnyünkre tudtuk fordítani, mint a majmok.

Régóta tudjuk, hogy az embereknek és legközelebbi rokonaiknak, az emberszabású majmoknak vannak ilyen bélbaktériumaik, a nagy kérdés az volt, hogy honnan erednek ezek a baktériumok, a környezetünkből vagy evolúciós történelmünkből. Illetve az, hogy mióta léteznek ezek a gazdazervezetekben.

Az eredet tehát mindmáig ismeretlen, nem tudni honnan, és hogyan kerültek ezek a baktériumok az emberi szervezetbe.

Egy elmélet szerint az első két genetikailag előállított ember, Ádám és Éva tényleg létezett. Beléjük ültették először ezeket a baktériumokat, és az idegen eredetű emberi faj – melynek mi is a leszármazottai vagyunk – később globálisan elterjedt a planétán.

Sokan vitáznak arról, hogy az ember teremése mítosz, vagy valós történelmi tény, esemény. Jelenleg nem rendelkezünk olyan infromációkkal, ami alátámasztaná a teremtést… vagy mégis?

Gondoljunk csak bele. A 15 millió éves baktériumok bekerülésének módja talán alátámaszthatná mindazt, amit a Bibliai teremtésről tudunk.

A Biblia szerint Isten teremtette meg az embert, de mi van, ha az Isten nem más, mint az emberiség istene, teremtője, egy földönkívüli, magasabb rendű entitás?
A teremtés történet arra is rámutat, hogy az ember attól ember, hogy egy isteni szikra került a gépezetbe a teremtés folyamata közben, ettől lettünk azzá, amik.

Egy óriási botrány tört ki 1987-ben, amikor kiderült, hogy minden ember genetikai vonala visszavezethető egyetlen nőre, aki Afrikában élt.

Ő lenne a rejtélyes első ember. Az Afrikából kivándorló kevéske emberi populáció között volt egy nő, aki a génállományának egyes részeit minden ma élő emberre örökül hagyhatta. Ha ez így van, az elképesztő felfedezést vonhat maga után.

Ádám és Éva teremtése, genetikailag mutálódott genom


Sem a tóra, sem a zsidó, keresztény és muszlim szent iratok nem beszélnek Éván kívül Ádám további feleségéről/feleségeiről, pedig egyes források szerint volt neki. Ha ez kiderült volna, azonban elég érdekes fényt vetett volna az egyház későbbi tanításaira.

E három monoteista vallás követői elutasítják ezt a feltételezést. A zsidó hagyománynak azonban vannak olyan (nem a tórán alapuló) részei, ahol ebben a szerepben jelenik meg egy bizonyos Lilit nevű nő.

Hogy Lilitet ki, és mikor teremtette, az érdekes, és titokzatos kérdés. Senki sem tudja.

Csupán töredék információk állnak rendelkezésre róla teológiai szempontból. A világ teremtésében játszott szerepe homályos, és akit végül gonoszsága miatt száműztek az édenkertből. Lilitről nemcsak mitológiai és mágikus szövegek tesznek említést, hanem az irodalom is.

A hagyományos zsió legenda szerint Isten Ádámot és Lilitet egyazon agyagból formázta, hogy Ádámnak társa legyen. Első este Isten magához hívta, és azt mondta neki, hogy Ádám alárendeltje lesz.
Ezt nem fogadta el, mert az agyag, amiből őt formázták, a bukott Samael – aki sok forrás szerint maga Lucifer volt – nyálával volt megmérgezve.

Lilit összeveszett Ádámmal és az Édent elhagyva a sivatagba ment. Ott minden nap több ezer keveréklénnyel egyesült és több ezer gyermeket nemzett velük. Ádám magányosságra panaszkodott Istennél, aki erre megteremtette Ádám oldalbordájából Évát.

Talán Lucifer nem volt más, mint egy másik idegen faj genetikai állományából származó agresszív faj egyede?
Lehet, hogy az angyali lények- az idegenek – száműztek maguk közül egy egyedet, aki nem engedelmeskedett, és lázadást szított az Isten – az idegenek vezetője – ellen, így letaszíttatott a pokolba, ami annyit tesz, hogy egy megsemmisíthetetlen fémkapszulába zárták, és kilőtték őt a kietlen mélyűrbe.

Hogy mi lehet az igazság, az nem most fog kiderülni, de már közel jár hozzá az emberiség. Talán egy napon majd fény derülhet a ember sötét múltjára, és arra, hogy a csillagok közül származunk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések