A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Saját otthonában erősz@kolta meg a kisgyermekes anyukát a migráns

Mindez Svédországban történt, az eset sajnos nem egyedi.
Svédország Umea városában egy 35 éves migráns megerősz@kolt egy anyukát a saját otthonában, miközben a kisgyereke is otthon volt. A nemi erősz@kra állítólag azért került sor, mert a nő megsértette a férfit.
A svéd média információi szerint a férfi azért ment a nő házához, hogy megkérdezze, beregisztrálhatja-e vásárlóként a pizzériázójához, hogy engedélyt kaphasson alkohol árusítására is. A nőt azonban nem érdekelte a dolog, becsukta az ajtót a férfi orra előtt.
Amikor a férfi visszatért a nőhöz, elmondta, hogy őt élete során ennyire még nem sértették meg, és ő nem egy svéd férfi, aki ezt szó nélkül elfogadja. Hozzátette, hogy ő egy igazi férfi Örményországból, majd megerősz@kolta a nőt.
Az áldozat számára extrém fájdalmas lehetett az erősz@k, mivel nemrég műtötték méhnyakrák miatt. A nő nem állt ellen, mert félt, hogy megöli őt a migráns, vagy felébred a gyereke és szemtanúja lesz az egésznek.
A tettest a nemi erősz@k mellett egy másik nő bántalmazásával, erősz@kkal, illegális vezetéssel és egyéb bűncselekményekkel vádolják, de mindennek ellenére Svédországban maradhat, mivel a bíró nem indítványozta a kitoloncolását.
A férfit két és fél év börtönbüntetésre ítélték és 11 600 eurós pénzbírságot kell fizetnie.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések