A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem is érteti a migráns, miért kell börtönbe mennie, amiért brutálisan megkéselte a szomszédját

Letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy szír férfit, aki egy brutális késes támadást hajtott végre azután, hogy Nagy-Britanniába “menekült” a családjával.
Nem sokáig örülhetett a békés életének az a szíriai férfit, akit lecsuktak és letöltendő börtönbüntetésre ítéltek, amiért több késszúrással is megsebesített egy férfit. Az ügy szépsége, hogy a brit adófizetők pénzén szállították a szigetországba a bevándorlót.

Fahed Shameryt a chesteri bíróság végül két év börtönbüntetésre ítélte.

Még a férfi volt felháborodva, hiszen szerinte normálisan járt el, mikor egy vitát úgy zárt le, hogy megkéselte a szomszédját. Szerinte ez náluk teljesen rendben van. A 35 éves áldozatot, Tomasz Podstawkát súlyos sérülésekkel szállították a nyár elején kórházba, miután a szíriai férfi többször is megszúrta.
A támadó ezután elszaladt és megpróbált elmenekülni”
– mondta Nicholas Williams ügyész, aki beszámolt arról is, hogy a férfi az áldozatát a fején és a karján sebesítette meg többször is. A fizikai sérüléseken túl súlyos pszichológiai károsodást is szenvedett a megszúrt áldozat. A szíriai férfi a támadásával poszttraumás stresszt okozott az áldozatának.
Meg kell értenie, hogy itt, a mi hazánkban ez egy súlyos bűncselekmény. Ez nem Szíria!
– mondták a tárgyalás során a támadónak, aki nem is értette, hogy holmi késelését miért kell őt a királyi bíróság elé citálni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések