A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megdöbbentő! Egy matematikai képlet bizonyítja Isten létezését

Sokan vélekednek úgy, hogy a tudomány nem távolabbra, hanem közelebb hozza az embert Istenhez. Most úgy tűnik, meg is lelték a szakemberek azt, amit mindig is kerestek: a bizonyítékot arra, hogy Isten, a felsőbb entitás tényleg létezik, de legalábbis arra, hogy a világunk, intelligens tervezés eredménye, amiből egyenesen következik, hogy azt valami intelligenciának meg kellett terveznie, amit általában az emberek Istennek neveznek.
Isten létének bizonyítéka sokak szerint mindvégig ott volt az orrunk előtt, de mélyen bele kellett nézni az űr sötétjébe a csillagászoknak, hogy ezt biztosra kijelentsék. Arról van szó, hogy több szinten is bizonyítható, hogy Isten létezik. Az első konkrét bizonyíték az a fizikai törvényeink milyensége. Ugyanis érthetetlen módon valamiért csak itt a Földön van úgy belőve minden élethez szükséges körülmény, hogy az pontosabban megfelelő legyen arra, hogy kialakuljon az értelmes élet. Megfelelő a bolygónk Naptól való távolsága, és bár az űr kietlen és élettelen – és persze azért máshol is létezhet élet nagyon nagy valószínűséggel – mégis ebben a kozmikus oázisban létrejött az emberiség.

A fizikai törvényei is magukon hordozzák az intelligens tervezettség jeleit.

Az egész világ és az univerzum hatásmechanizmusai úgy működnek, egységesen, összehangoltan, mint egy alaposan átgondolt, előre kitervelt rendszer. A kutatók rávilágítottak tanulmányukban arra is, hogy a Földön és az univerzumban is vannak olyan szimbólumok, formák, melyek minden szinten visszatérnek. Sejtekben figyeltek meg olyan alakzatokat, melyek nem csak hasonlítanak, hanem teljes egyezést mutatnak a szuperklaszterekkel, óriásgalaxisok által adott kozmikus mintákkal. Mintha a világ egy tervezőasztalon született volna, egy adott, jól fellelhető minta mentén.

Nemrégiben a kutatók matematikailag is bebizonyították, hogy az univerzumunk alapos tervezés következménye, kimondták, hogy a világ nem magától olyan, amilyen.

Az ehhez szükséges számításokat egy hatalmas, nagy teljesítményű szuperszámítógép számította ki, miután betáplálták a megfelelő egyenleteket.

Vagyis a világ intelligens tervezés eredménye, a matematikai feketén-fehéren papírra vetett eredményei szerint.

Így néz ki a gödeli egyenlet. A matematikusok szerint ez bizonyítja, hogy Isten teremtette a világot.

“Ax. 1. {P(φ)∧◻∀x[φ(x)→ψ(x)]} →P(ψ)Ax. 2.P(¬φ)↔¬P(φ)Th. 1.P(φ)→◊∃x[φ(x)]Df. 1.G(x)⟺∀φ[P(φ)→φ(x)]Ax. 3.P(G)Th. 2.◊∃xG(x)Df. 2.φ ess x⟺φ(x)∧∀ψ{ψ(x)→◻∀y[φ(y)→ψ(y)]}Ax. 4.P(φ)→◻P(φ)Th. 3.G(x)→G ess xDf. 3.E(x)⟺∀φ[φ ess x→◻∃yφ(y)]Ax. 5.P(E)Th. 4.◻∃xG(x)”.


Egyszerű! nem? A friss kutatás bebizonyítja, hogy az univerzum egyszerűen nem jöhetett volna létre a véletlenszerűen

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések