A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kegyetlen bosszút állt a magyar főnökén az elégedetlen migráns alkalmazott Balatonfenyvesen

Megjegyzés: A cikk nem említi meg a nemzeti vagy faji hovatartozását a férfinak, azonban a nevét igen: N. Djillali . Még ha budapestiként is utalnak rá, nem épp jellegzetes magyar neve van. Rákerestem és idegen nemzetiségű Djillali-kat találtam. Ezért megelőlegeztem neki a bevándorló státuszt, még ha törvényesen is tartózkodik a hazánkban.
Kegyetlen bosszút állt főnökén egy férfi Balatonfenyvesen. A budapesti N. Djillali és főnöke ugyanis nem jutott dűlőre egy elszámolási vita után, ezért az alkalmazott a közös szálláshelyük udvarán bepattant a kocsijába, majd teljes gázzal főnöke parkoló autójának hajtott, méghozzá olyan erővel, hogy a nemcsak a kerítést vitte át, de még a házat, és az udvari kandelábert is megrongálta.
Ezután, mint aki jól végezte dolgát, beballagott a házba, és lefeküdt aludni. Később a főnöke ébresztette fel, aki afelől érdeklődött, hogy mi is történt valójában az udvaron.
Ez csak olaj lehetett a tűzre, az alkalmazott újra bepöccent, vitatkozni kezdtek, mire a férfi – az amúgy is meggyalázott – kocsi ablakát még egy kővel is betörte. A főnök ekkor már riasztotta a zsarukat, akik a helyszínről elvitték az alkalmazottat. A férfit a Fonyódi Rendőrkapitányságon előállították, rongálás mitt eljárást is indítottak ellene, azonban szabadlábon védekezhet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések