A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez a négy kreol tini vert meg egy férfit a trolin, az áldozat súlyos sérülést szenvedett

Súlyos testi sértés miatt keresnek az erzsébetvárosi rendőrök négy, 16 és 20 év közötti férfit, akik egy budapesti trolibuszon vertek meg egy utast – közölte a rendőrség. Az ismeretlenek december 13-án délután 4 óra körül a főváros VII. kerületében lévő Damjanich utcában közlekedő 70-es trolibuszon ütöttek meg többször egy férfit, majd leszálltak.
Ezekről a “szépségekről” van szó!

A feltételezett elkövetőkről felvételt is készített a trolibusz kamerája:

* Az egyik férfi fehér dzsekit viselt, az ujján kék csíkkal.
* A másik férfi kék szőrmés, kapucnis kabátot viselt.
* A harmadik férfi fekete sapkát, fekete dzsekit és farmernadrágot viselt.
* A negyedik férfi fekete kabátot és kék nadrágot viselt.

Éppen csak píszi módon arról nem szól a fáma, mikor voltak utoljára szolizni ,,, … vagy valahol, ahol ilyen szépen lebarnulhattak...


A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések