A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Coming out-olj az osztály előtt" – MLTB propagandát terjesztenek a brit iskolákban

MLTB-tanokkal mossák át a brit gyerekek agyát.
Az iskolaigazgatók szakszervezetének (NAHT) legújabb ötlete rávenni a tanárokat, hogy először a kisdiákok előtt jelentsék be, hogy ők mások, másvalakikhez vonzódnak. A szervezet szerint az eltérő sz3xuáIis vonzódásról a diákoknak beszélni kifejezetten előnyös, hiszen így “jobb emberek lesznek a Földön”.

A brit iskolákban lassan minden előfordulhat, korábban egy tanárt hurcoltak meg azért, mert eltévesztette egy diák nemét.

Az NAHT kiszivárgott iránymutatása szerint az iskolák felelősek azért, hogy olyan környezetet teremtsenek meg, ahol bárki nyugodtan bevallhatja a diákjainak vagy a kollégáinak, hogy a vele azonos neműekhez vonzódik.

Az egész kezdeményezést az egyik legradikálisabb MLTB-szervezet, a Stonewall nyomja orrba-szájba, ami minden erejével azon van, hogy az iskolaigazgatók minél több h0m0- és transzsz3xuáIis, valamint transzgend3r tananyagot csempésszenek át a nebulók tananyagába.
Még nem jutottunk el oda, hogy az iskolák kivétel nélkül MLTB-támogatók legyenek, de ez a cél”
– fogalmazott Paul Whiteman, a gend3rszervezet főtitkára.

A brit iskolákban már arra sem lehet emlékeztetni holmi személyes névmásokkal a diákokat, hogy milyen neműek. Bár már olyan csecsemő is van náluk, akinek már hivatalosan sincs neme, annyira gend3rsemleges.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések