A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bojkottálják a pilóták, annak a kevés migránsnak a hazaszállítását is, akiket nagy nehezen haza tudnak küldenek a németek

Egészen elképesztő, ami Németországban történik.
A német kormány a szélsőbaloldali Die Linke (Baloldal) adatigénylésére közölte, hogy a német légitársaságok pilótáinak tiltakozása miatt 222 esetben hiúsult meg idén az illegális bevándorlók kitoloncolása Afganisztánba. A pilóták ugyanis nem akartak részt venni a kitoloncolásokban.

A 2017 januárja és szeptembere között történt visszautasítások nagy része (85 eset) a Lufthansától és a cég tulajdonában álló Eurowingstől érkezett. 40 esetben a Düsseldorfi reptér munkatársai tagadták meg a kitoloncolások végrehajtását, a legtöbb visszautasítás pedig az ország legnagyobb repülőterén, a frankfurti repülőtéren történt.

A Deutsche Welle emlékeztet arra, hogy a kitoloncolások ellenére továbbra is Németország az Európai Unióba érkező migránsok fő célpontja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések